software voor verhuurders die continuïteit en bedrijfszekerheid willen

Offimac levert software voor verhuurders op basis van Microsoft Dynamics en Microsoft Office. Met dit systeem kan u heel uw administratie aansturen. En zorgen voor een moderne organisatie. Met onze kant-en-klare software zorgen we voor minder kosten. En meer efficiëntie. Want dat is wat goede software voor verhuurders moet doen! 

EEN INTRODUCTIE TOT MICROSOFT DYNAMICS 365 EN EPOSOFT software

Microsoft Dynamics 365 is bedrijfssoftware van Microsoft. En EPOsoft van Offimac is software voor verhuurders, die door ons werd bijgebouwd bovenop Dynamics 365 Business Central en op maat van verhuurbedrijven. En zo combineren wij de kracht van Microsoft met de sectorkennis van Offimac.

EPOsoft is helemaal gebaseerd op Microsoft. En daardoor is onze software voor verhuurders ook zeer goed, toekomstgericht en mobiel is. Zodat verhuurbedrijven zowel vandaag als morgen beschikken over zeer sterke software.

Maak hier kennis met Microsoft Dynamics 365, het platform waarop wij onze software voor verhuur bouwden:

.
.

EPOSOFT: EEN TOTAALSYSTEEM VOOR ALLE AFDELINGEN VAN HET verhuurBEDRIJF

In EPOsoft vindt u modules voor elke afdeling van uw bedrijf.

Zodat u alle afdelingen efficiënt kan aansturen. Tal van studies bewijzen ook dat zulk systeem voor efficiëntie, winst en besparingen zorgt. Want u kan meer doen met minder

In onze software voor verhuurders moet informatie maar 1 maal ingegeven worden. Het systeem zorgt er voor dat de informatie gedeeld wordt met andere afdelingen op het platform. Zodat dubbelwerk niet meer voorkomt maar alle data gedeeld wordt. En dit is hoe goede software hoort te werken! Want dat betekent efficiëntie en geldbesparing.

Al de modules hebben zeer herkenbare Microsoft schermen. Bovendien werkt onze verhuursoftware ook naadloos samen met andere Microsoft toepassingen zoals Office, Excel en Outlook. Zodat gebruikers zeer snel aan de slag zijn met EPOsoft. en snel klanten kunnen helpen. Want het is erg gebruiksvriendelijke software!

Onze software voor verhuurders is kant-en-klaar, snel implementeerbaar, modulair uitbreidbaar én betaalbaar. En steunt op Business Central software van Microsoft (wat vroeger Dynamics NAV heette).

U kan hier meer zien en lezen over Dynamics NAV. Lees hier meer over sectorspecifieke functies voor verhuur. En op deze link kan u meer lezen over de nieuwste versie van deze oplossing.


dit systeem VERLICHT UW administratie EN ZORGT VOOR DYNAMIEK

In ons pakket vindt u volgende modules terug:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

MAGAZIJN/VOORRAAD

verhuurbeheer

FINANCIËN

services

LOGISTIEK

PROJECTBEHEER

SCANNING

RAPPORTERING
.
EPOsoft werd ontwikkeld op basis van 40 jaar ervaring. Deze software voor verhuur werd gebouwd volgens ISO9001. En ons pakket werd na uitvoerige testen ook gecertificeerd door Microsoft. Want EPOsoft voldoet aan de strengste normen.

De EPOsoft oplossing voor verhuur is dan ook de ideale oplossing voor kleine en middelgrote verhuurbedrijven op zoek naar efficiëntiewinst. Het is moderne, duurzame en zeer betrouwbare software voor verhuur.

EPOsoft is de moderne, mobiele verhuursoftware die er voor zorgt dat:

 • Klanten sneller worden geholpen
 • Informatie sneller ter beschikking is
 • Administratie tot een minimum wordt herleid
 • Er geen dubbelwerk is
 • Informatie door de software naadloos wordt gedeeld tussen afdelingen en mensen
 • U korter op de bal kan spelen en klanten sneller kunt bedienen
 • Medewerkers beter geïnformeerd zijn
 • Heel uw onderneming beheerd wordt vanuit 1 softwareplatform
 • Geen aparte pakketten meer nodig zijn
 • Medewerkers weinig opleiding nodig hebben om het te leren
 • Directies en ondernemers beter overzicht, grip en controle 
 • Gebruikers en management betere rapportering krijgen
 • Verhuurbedrijven efficiëntiewinsten boeken

 

EPOSOFT IS MOBIELE SOFTWARE VAN DE MODERNE GENERATIE!

De EPOsoft software voor verhuurders is ontwikkeld voor moderne projectorganisaties, die het vanzelfsprekend vinden dat zij steeds overal, altijd en vanop elk toestel met hun ERP kunnen werken. EPOsoft kunt u gebruiken op Windows, Apple en Android, en zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Want op kantoor werkt u waarschijnlijk het liefst op laptop, PC of tablet. En bent u bij klanten, thuis of onderweg kiest u waarschijnlijk voor tablet of smartphone. EPOsoft verhuursoftware werkt op al deze toestellen, waardoor u steeds heel makkelijk aan uw informatie kan. En dus ook steeds uw data kunt consulteren! 

.

IN DE CLOUD OF LOKAAL, MET OF ZONDER MAATWERK, extra apps: HET KAN ALLEMAAL

EPOsoft is flexibel in gebruik en betaling. U kan starten met enkele gebruikers in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. Of u kan deze verhuursoftware ook laten installeren op lokale servers. Onze oplossing is uitbreidbaar met gebruikers en modules wanneer u wil. Deze software is inzetbaar in elk bedrijf. En u kan uitbreiden met apps en andere software.

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent