software voor verhuur: wij hebben de beste oplossing voor de verhuur

Bent u op zoek naar software voor verhuur?

U bent op zoek naar een efficiëntere bedrijfswerking waar meer overzicht, grip en controle centraal staan? Bovendien zou u ook uw bedrijfskosten willen reduceren? Dan bent u aan het juiste adres, de software voor verhuur van Offimac kan u hiermee helpen. Want Offimac heeft zeer goede verhuursoftware. En 40 jaar ervaring.

Wat zijn mijn opties betreffende software voor verhuur?

Wel, wanneer u ervoor kiest om software voor verhuur in uw verhuurbedrijf te implementeren kan u kiezen voor onze planningssoftware, een ERP-systeem of een ICT-totaaloplossing. De hoogste efficiëntie zal u bedrijf echter bereiken wanneer u kiest voor één geïntegreerd systeem. Op deze manier zal onze software voor verhuur een belangrijke tool zijn om u te helpen concurreren. De Offimac software voor verhuur is zulk een totaaloplossing met modules voor elke afdeling van uw bedrijf.

Bovendien is het erg mobiele software, die werkt op elk toestel. Dus zowel op Windows, Apple als Android PC, tablet en smartphone. Hieronder vindt u alvast enkele voorbeelden van schermafdrukken op deze toestellen. En onderaan deze pagina vindt u nog meer voorbeelden van de schermen van onze software voor verhuur zelf.

 

SOFTWARE VOOR verhuur in beeld

Zie hierbij een visueel beeld van de interface van onze software voor verhuur, en andere oplossingen van onze firma:

Hieronder kan u wat meer beeldmateriaal vinden over Microsoft Dynamics, de basis van onze software voor verhuur. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

Op deze pagina vindt u ook meer detailinfo over onze verhuursoftware terug. 

.

 

 

software voor verhuur: wat brengt het op?

Offimac software voor verhuur vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Vele verbeteringen kunnen over verschillende afdelingen heen gerealiseerd worden. U kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen, maar echte efficiëntievoordelen realiseert u pas wanneer u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt door één geïntegreerd softwarepakket. Met één geïntegreerd softwarepakket beschikt u over de best mogelijke oplossing, die u ook het meeste kostenvoordelen en opbrengsten zal geven.

Hierbij vindt u enkele van de modules uit onze software voor verhuur:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Magazijn/voorraad

Verhuur

Financiën

Boekhouding

Logistiek

After-sales

Scanning

Rapportering
...

.

Waarom software voor verhuur van Offimac?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar lang ICT-specialist in uw branche
  •  To-the-point, kant-en-klare software voor verhuur
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO voor kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

Al graag wat beelden zien van onze verhuursoftware?   


 

Een van onze tevreden klanten aan het woord?

“Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, was het voor ons belangrijk dat we met een flexibele informaticapartner konden werken met korte communicatielijnen en een snelle reactietijd. Dat hebben we in Offimac gevonden.” Serge Tremblez, General Manager bij Eurorent.

Het hele succesverhaal kan u hier terugvinden:
       

 

Online demo?

 

totaaloplossingen brengen geld op voor uw bedrijf!

Als u maximaal rendement wil van uw software kies dan voor geïntegreerde software voor verhuur die op elkaar is afgestemd. Onze firma is al 35 jaar actief in geïntegreerde software en ICT-totaaloplossingen van A tot Z, en wij helpen ook u graag verder hiermee. Ga niet voor eilanden van automatisering, maar voor 1 geïntegreerd geheel en u zult profijt boeken!

Hogerstaande zijn enkele van de verschillende softwaremodules die wij in huis hebben. En die wij stap voor stap kunnen implementeren voor uw bedrijf. Met de Offimac software voor verhuur kan u doorgroeien zoals u wil!

 

Nog Meer Oplossingen die u aan uw oplossingkunt toevogen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV | Perplex ERP

 

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service | Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium