Business Central is microsoft bedrijfssoftware

Microsoft Dynamics 365 Business Central is software voor bedrijfsadministratie, planning en management. Het doel van deze software is om processen efficiënt aan te sturen, administraties te verlichten en kosten te verlagen

Sinds 1996 implementeert Offimac bedrijfssoftware van Microsoft. Deze software heette toen nog Navision. En dankzij haar lange historiek met Navision is Offimac vandaag 1 van de meest ervaren Microsoft Business Central partners in België. Naast veel ervaring en know-how beschikt Offimac ook over veel sectorspecifieke oplossingen voor Business Central. Al deze factoren samen maken dat u voor Business Central software zeer goed zit bij Offimac!


MICROSOFT IS MARKTLEIDER IN BEDRIJFSSOFTWARE

Het Deense softwarehuis Navision werd in 2002 opgekocht door Microsoft en omgevormd tot Microsoft Dynamics. Onder Microsoft groeide Dynamics NAV uit tot een wereldwijde marktleider. Het is een zeer succesvolle bedrijfssoftware met meer dan 160.000 klanten in 195 landen. En vandaag heet dit pakket niet meer NAV of Navision, maar Business Central.

Ontdek hier meer over de geschiedenis en kracht van NAV.

NAV werd in oktober 2018 hernoemd in Microsoft Dynamics Business Central on-premise.

Business Central is hierdoor ook meteen marktleider in bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote ondernemingen. En door de komst van een volledige cloudversie sinds april 2019 zal Business Central ongetwijfeld nog meer nieuwe klanten winnen. Zowel binnen de bestaande doelgroepen als bij startende ondernemingen. business central SOFTWARE AUTOMATISEERT elke afdeling

Business Central software richt zich tot kleine en middelgrote bedrijven van 1 tot 250 gebruikers. Het is software die zowat alle afdelingen kan aansturen, van verkoop tot boekhouding. Het voordeel hiervan is dat medewerkers slechts 1 pakket hoeven aan te leren en zeer snel vertrouwd zijn met de software. Bovendien lijkt Business Central heel erg op Microsoft Office.

De grote troeven van deze software zijn gebruiksvriendelijkheid, herkenbaarheid, productiviteit en rapportering.

Business Central software is perfect geïntegreerd met Microsoft Excel, Word en Outlook. Deze integratie maakt Business Central ook zeer gebruiksvriendelijk, want bijna iedereen gebruikt dagelijks Microsoft Office. Werken met Business Central is dan ook zeer aangenaam en vertrouwd.

De productiviteit van medewerkers staat centraal. Gebruikers moeten data slechts 1 maal ingeven en Business Central zorgt voor een verdere verspreiding van de informatie naar andere modules. U hoeft nog slechts 1 klantenbestand up-to-date te houden. En iedereen binnen uw organisatie kan er automatisch gebruik van maken. Medewerkers moeten minder of zelfs geen tijd steken in gegevens ingeven. En dubbelwerk behoort tot het verleden. Dit alles zorgt voor efficiëntie en rendement!

Rapportering is ook een groot pluspunt van Business Central. Er zitten meer dan 100 standaardlijsten in het systeem. Data kan ook steeds naar Excel overgezet worden zodat u daarin ook de grafieken en analyses kunt maken. En bovenop zijn er ook nog de extra krachtige rapporteringstools. Met Business Central kan u voor iedere specifieke gebruiker in uw bedrijf de juiste rapportering aanbieden.

Mobiliteit is ook een troef van Business Central bedrijfssoftware die we zeker moet vermelden. Business Central on-premise draait op elk toestel en op elk systeem. Of u nu op PC, laptop, tablet of smartphone wil werken, het kan. En bovendien kan het ook zowel op Windows, Apple als Android toestellen. Met Microsoft Dynamics 365 Business Central kan u onbeperkt wisselen tussen toestellen en locaties. En dit is echt iets wat bedrijven vandaag de dag willen!

Business Central software kan zowel op servers in uw bedrijf als in de cloud geïnstalleerd worden. U kan ook flexibel kiezen in aantal gebruikers en modules. En bovendien kan u kiezen over 2 versies van Business Central zoals u hier kan lezen.

Bij Offimac vindt u ook extra toevoegingen op Business Central voor onder andere bouw, installatie, verhuur, services, HRM en vele andere sectorenMeer info over de Offimac oplossingen voor specifieke sectoren leest u op deze link. Daarnaast is het ook nog steeds mogelijk wat maatwerk te laten aanbrengen bovenop al de Business Central standaarden als u dit wil. U kan dus ook heel makkelijke uw systeem helemaal op uw maat laten inrichten.

Business Central software omvat onder meer modules voor volgende afdelingen:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

productie

PROJECTBEHEER

FINANCIËN

BOEKHOUDING

PLANNING

SERVICES

SCANNING

MAGAZIJNBEHEER

...

….

...

WAAROM KIEZEN KLANTEN VOOR OFFIMAC ALS business Central PARTNER?

  •  Offimac is al 35 jaar lang ERP-specialist
  •  Offimac is 1 van de eerste Microsoft Business Central partners in België    
  •  Gespecialiseerde Business Central modules voor tal van sectoren in huis
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  Totaaloplossingen van A tot Z
  •  ISO gebaseerd garandeert u een professionele aanpak
  •  Zeer tevreden en trouwe klanten!

 

BEKIJK HIER MEER VAN MICROSOFT DYNAMICS 365 business central SOFTWARE

.

.

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International