Verhuursoftware die uw business versnelt!

U zoekt verhuursoftware om efficiënter te werken?
U wil verhuursoftware die u helpt meer geld verdienen?
Laat onze verhuursoftware u verassen!

Onze verhuursoftware: 1 totaaloplossing

De bedoeling van onze verhuursoftware is om zoveel mogelijk van uw afdelingen aan te sturen met 1 geïntegreerd softwareplatform.

Informatie moet slechts 1 maal ingegeven worden en wordt door de software automatisch verspreid. Dat zorgt voor efficiëntiewinst, besparingen en maximale opbrengst!

Onze verhuursoftware heeft modules voor elke afdeling, van offerte tot boekhouding. De verhuursoftware zorgt voor een naadloze doorsturing van informatie tussen modules. In tegenstelling tot aparte softwarepakketten is er in onze verhuursoftware slechts 1 databank voor alle modules aanwezig. Deze databank verdeelt de gegevens, vermijdt onnodig intypwerk en zorgt er voor dat al uw activiteiten goed op elkaar afgestemd worden.

Al de modules in onze verhuursoftware zien er grafisch hetzelfde uit. Dit zorgt er voor dat gebruikers snel en productief aan de slag kunnen, en overschakelen tussen modules eenvoudig is. Bovendien zit er ook éénzelfde logica in elke module wat het gebruik ook vergemakkelijkt.

Onze oplossing is zo gebouwd dat u stap voor stap naar onze oplossing kan overschakelen wanneer u wil. 

Geïntegreerde verhuursoftware zoals de onze is een onmisbaar instrument voor ieder verhuurbedrijf.
 


Onze verhuursoftware heeft stevige fundamenten

Onze verhuursoftware weerspiegelt onze jarenlange ervaring in software voor verhuur. Zij is modulair opgebouwd, bovenop Microsoft Dynamics NAV.

 

Zie hierbij een visueel beeld van de interface van onze software voor verhuur:

 


Enkele van de modules uit onze verhuursoftware zijn:

Prijsberekening

Verkoop

Bestelvoorstellen

CRM

HRM

Verhuurbeheer

planning

Financiën

Boekhouding

webmodule verhuur

Services

Nacalculatie

Logistiek

Rapportering

Voorraad

Urenregistratie

Scanning

WMS

 


Onze verhuursoftware vermindert uw administratie en verhoogt uw efficiëntie

Enkele van de voordelen van onze verhuursoftware die uw efficiëntie verhogen zijn:
 
  • De software reduceert uw administratie tot een minimum
  • Er is geen dubbelwerk nodig
  • Uw administratie zal tot een minimum beperkt worden
  • De software verdeelt informatie naadloos tussen uw mensen
  • Uw bedrijf zal efficiënter werken
  • U kan korter op de bal spelen
  • U krijgt beter overzicht op prijzen, beschikbaarheden, planningen enz
  • U krijgt rapportering over alle afdelingen heen
    .


Een van onze tevreden klanten aan het woord?

“Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, was het voor ons belangrijk dat we met een flexibele informaticapartner konden werken met korte communicatielijnen en een snelle reactietijd. Dat hebben we in Offimac gevonden.” Serge Tremblez, General Manager bij Eurorent.

Het hele succesverhaal kan u hier terugvinden:
       Waarom onze verhuursoftware voor uw verhuurbedrijf?

Zeer herkenbare en gebruiksvriendelijke verhuursoftware

Microsoft investeert zeer veel in gebruiksvriendelijke software, en onze verhuursoftware ziet er ook zeer herkenbaar Microsoft uit. Deze herkenbare interface geeft gebruikers een vertrouwd en comfortabel gevoel, en vergemakkelijkt het werken. Herkenbare software zorgt voor meer rendement en tevreden klanten!

Continuïteit en innovatie verzekerd

Onze verhuursoftware is gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. Microsoft is ’s werelds grootste softwarebedrijf en garandeert innovatie, groei en continuïteit van al haar oplossingen.

Integratie met Microsoft Office is standaard aanwezig

Wereldwijd gebruiken meer dan 90% van de bedrijven dagelijks Microsoft Office producten. Onze verhuursoftware integreert naadloos met Word, Excel en Outlook en zorgt ervoor dat u makkelijk informatie met Office kan uitwisselen.

Wordt verkocht en ondersteund in meer dan 100 landen

Microsoft Dynamics NAV ERP wordt internationaal in vele landen verkocht en boekhoudkundig aangepast aan de lokale wetgevingen. Ideaal voor verhuurbedrijven die nationaal en internationaal actief zijn!

Wereldwijd de meest verkochte ERP voor de KMO en MKB

Microsoft Dynamics NAV ERP is met 110.000 klanten de meest verkochte ERP software voor kleine en middelgrote bedrijven wereldwijd. U kan gerust zijn over de technische maar ook financiële fundamenten van onze verhuursoftware!

Verhuursoftware van 1 tot 250 gebruikers

Onze verhuursoftware is inzetbaar in elk verhuurbedrijf.

Onbeperkt aantal bedrijven en afdelingen

U kan met onze verhuursoftware een onbeperkt aantal bedrijven aansturen. Daardoor kan u makkelijk kosten delen, het overzicht behouden en optimaliseren.

Ruime keuze aan modules

Door de modulaire van onze verhuursoftware hoeft u geen zware installatie.

Kan lokaal of in de cloud

Onze verhuursoftware kan u vanop meerdere plaatsen gebruiken, zowel binnen als buiten uw verhuurbedrijf.

Draait op Windows, Apple en Android

Er zijn 3 clients beschikbaar voor onze verhuursoftware (een windows client, web client en tablet client), u kan deze probleemloos door elkaar gebruiken. En het kan op uw PC, tablet en smartphone.

Standaardisatie, flexibiliteit en maatwerk mogelijk

Onze verhuursoftware is een gestandaardiseerde oplossing, maar laat nog steeds inrichting op maat en zelfs specifiek maatwerk toe als u wil . U roest niet vast en hebt steeds vrijheid naar inrichting en afwerking van uw software.

Betaalbare verhuursoftware

Onze oplossing is goedkoper dan u denkt.


Online demo?


Nog Meer Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service |
Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Specifieke ERP software:

ERP voor de groothandel | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO


Extra beeldmateriaal:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs