software voor verhuurbedrijven: offimac is uw ervaren partner

zoekt u naar software voor verhuurbedrijven? Wij hebben de beste oplossing!

U bent op zoek naar een efficiëntere organisatie waar meer overzicht, grip en controle centraal staan? En zou u ook uw bedrijfskosten willen reduceren? Dan bent u hier aan het juiste adres. De software voor verhuurbedrijven van Offimac kan u hiermee helpen. Want Offimac is een zeer betrouwbare partner met 40 jaar ervaring. En een partner die werkt volgens een beproefde aanpak. Bovendien telt Offimac zeer tevreden klanten. En het spreekt voor zich dat wij moderne en mobiele software leveren. Dus voor goede software voor verhuurbedrijven moet u bij ons zijn!

Zie hier alvast voorbeelden van hoe onze software voor verhuurbedrijven op allerlei toestellen werkt. Want onze oplossing draait zowel op PC, laptop als smartphone van Windows, Android en Apple. En zo hoort het vandaag de dag!


Wat zijn mogelijkheden software voor verhuurbedrijven?

Als u ervoor kiest om software voor verhuurbedrijven in uw bedrijf te implementeren kan u kiezen voor onze planningssoftware, een ERP-systeem of een ICT-totaaloplossing. De hoogste efficiëntie zal u bedrijf echter bereiken wanneer u kiest voor één geïntegreerd systeem. Een systeem dat alle afdelingen met elkaar verbindt. En dat data en informatie automatisch over alle afdelingen verspreidt. Zodat niemand onnodig werk moet doen. En iedereen de neus in de zelfde richting heeft.

Op deze manier is onze software voor verhuurbedrijven een belangrijke tool om u te helpen concurreren. 

 

SOFTWARE VOOR verhuurbedrijven in beeld

Zie hierbij een visueel beeld van de interface van onze software voor verhuur:

Zie hierbij een visueel beeld van de interface van Microsoft Dynamics, de basis voor onze software voor verhuurbedrijven. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn. 

Klik hier voor meer detailinfo over onze verhuursoftware.

.

 

 

software voor verhuurbedrijven: wat brengt het uw bedrijf op?

Goede software voor verhuurbedrijven vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Vele verbeteringen kunnen over verschillende afdelingen heen gerealiseerd worden. U kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen, maar echte efficiëntievoordelen realiseert u pas wanneer u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt door één geïntegreerd softwarepakket. Met één geïntegreerd softwarepakket beschikt u over de best mogelijke oplossing, die u ook het meeste kostenvoordelen en opbrengsten zal geven.

Hierbij vindt u enkele van de modules uit onze software voor verhuurbedrijven:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

verhuurbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

Services

voorraad

nacalculaties
...

.

Waarom software voor verhuurbedrijven van offimac?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 40 jaar lang ICT-specialist in uw branche
  •  To-the-point, kant-en-klare software voor verhuurbedrijven
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO: garantie voor kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

Al graag wat beelden zien van onze software voor verhuurbedrijven?   


 

Een van onze tevreden klanten aan het woord?


“Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, was het voor ons belangrijk dat we met een flexibele informaticapartner konden werken met korte communicatielijnen en een snelle reactietijd. Dat hebben we in Offimac gevonden.” 
Serge Tremblez, General Manager bij Eurorent.

Het hele succesverhaal kan u hier terugvinden:
       

 

Graag een Online demo van onze software voor verhuurbedrijven?

Ontdek ook deze oplossingen die koppelen met onze software voor verhuur:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service | Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening ERP voor de groothandel | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International