Software voor bouwbedrijven waarop u kan bouwen? Offimac!

U bent op zoek naar software voor bouwbedrijven?
Want u wilt uw bedrijf efficiënter laten werken?
En u wilt liefst 1 pakket om heel uw bedrijf mee aan te sturen?

Dan zijn wij uw partner! Want door het implementeren van software zoals onze planningssoftware of ERP-pakket kan u de efficiëntie van uw bedrijf verhogen door minder administratie. En daarmee kan u natuurlijk ook de kosten reduceren. Wat op zijn beurt leidt tot meer winst. Daarom is goede software voor bouwbedrijven een must vandaag de dag.  Dus laat u inspireren door onze software voor bouwbedrijven!

 

Software voor bouwbedrijven in beeld

Om u grafisch meer info te geven over software voor de bouw bekijkt u best even onderstaand filmpje:

.

Onze software voor bouwbedrijven is gebouwd op Microsoft Dynamics-technologie, en meer specifiek Business Central software. We geloven echt dat dit de best mogelijke software voor KMO-bedrijven is. Want het is een zeer stabiel systeem van Microsoft. En Microsoft staat garant voor kwaliteit, innovatie en betrouwbare software. Bovenop deze basis van Microsoft Dyanimics 365 Business Central bouwden wij specifieke software voor bouwbedrijven bij. Zodat dit systeem ook helemaal op maat van de bouwbedrijven ingericht is. En veel kant-en-klare functionaliteiten bevat die klanten snel in gebruik kunnen nemen. Zodat zij een snel opstart kennen. En maatwerk niet nodig is.

Bovendien ziet onze software voor bouwbedrijven er zeer herkenbaar uit. Omdat het lijkt op andere Microsoft producten. En daarnaast werkt het ook perfect samen met andere software van Microsoft zoals Word, Excel en Outlook. 

Klik hier voor info over Business Central en enkele filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn. 

Bekijk hier ook onze nieuwste bouwsoftware, en de nieuwste software voor de bouw. Of u kan ook hier klikken als u meer wil weten over onze nieuwste ERP voor de bouw of ERP bouw. 

Wat kan U met software voor bouwbedrijven verbeteren?

Laat het duidelijk zijn, als u kiest om software voor bouwbedrijven te implementeren in uw bedrijf zijn er verschillende mogelijkheden. Vele verbeteringen kunnen over verschillende afdelingen heen binnen uw bouwbedrijf gerealiseerd worden. U kan kiezen voor verschillende softwarepakketten passend bij de verschillende afdelingen van uw bouwbedrijf, maar echte efficiëntie en voordelen realiseert u pas als al uw afdelingen en software naadloos op elkaar zijn afgestemd.

Daarom kan u dan ook beter kiezen voor één geïntegreerd softwarepakket om al uw afdelingen aan te sturen. Want zulke oplossing biedt grote voordelen. En in zo 1 software voor bouwbedrijven zoals onze oplossing vindt u dan bijvoorbeeld ook volgende modules terug:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

SERvices

MS project

nacalculatie


..

Waarom kiezen bouwberijven voor offimac?

  •  Ervaring: Offimac is al 35 jaar lang uw betrouwbare ICT-specialist
  •  Oplossingen op maat van uw activiteiten
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO voor kwaliteit & degelijke oplossingen
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

Online demo? 

Nog Meer Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service | Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Specifieke ERP software:

ERP voor de groothandel | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent