Software voor bouwsector

Bent u op zoek naar een efficiënte software specifiek voor uw bouwonderneming? U zoekt een betrouwbare partner met voldoende expertise en ervaring die u de garantie kan bieden op een succesvolle implementatie? Dan bent u bij Offimac aan het juiste adres, Offimac beschikt dankzij meer dan 30 jaar praktijkervaring over het juiste vakmanschap om dit volledige implementatieproces met succes te begeleiden. Waarom dat Offimac dé ideale partner is voor bouwsoftware leggen we u hieronder graag uit, om een eerste indruk te krijgen bekijkt u best eens onderstaand filmpje:

.

Waarom kiezen voor onze software voor bouwsector?

| mensen maken het verschil

In een tijdperk waarin vele technologiebedrijven uitpakken met vooruitstrevende softwaretoepassingen, blijken het steeds vaker de mensen achter het ICT-bedrijf te zijn die het verschil maken. Steeds opnieuw kiezen KMO's, zo blijkt, voor Offimac omwille van de know-how in de bouwsector en de mensgerichte aanpak. Het streven naar vakmanschap en kwaliteit is een streven dat de Offimac medewerkers dagelijks in de praktijk kunnen omzetten. Al meer dan 30 jaar lang de beste partner voor uw software voor bouwsector.

| Meer kwaliteit voor een eerlijke prijs

Als het gaat om software voor bouwsector, houden wij er bij Offimac een aparte visie op na. Kwaliteit betekent voor ons: meer doen met minder. Het nakomen van afspraken, binnen het afgesproken budget en met een transparante communicatie, komt dan ook op de eerste plaats.

| Eén enkel aanspreekpunt voor heel uw ict

Dankzij Offimac hoeft u geen ellenlange discussies te voeren met verschillende IT- of telecomleveranciers over uw software voor bouwsector. Offimac vormt immers één enkel aanspreekpunt voor uw ganse informatica, van bedrijfssoftware tot infrastructuur. Offimac zorgt voor de totaaloplossing.

.

Software voor bouwsector met Microsoft Dynamics NAV

Onze software voor de bouwsector heeft als basis het ERP-pakket Microsoft Dynamics NAV. Met Microsoft Dynamics NAV komt u als gebruiker in de vertrouwde Microsoft omgeving terecht die u kent van Microsoft Outlook en de verschillende Office programma's.

Om een specifieke totaaloplossing te kunnen aanbieden voor de bouwsector zal met een modulair systeem waarbij modules kunnen toegevoegd worden gebaseerd op de wensen en vereisten 


Hieronder kan u een overzicht vinden van een aantal mogelijke modules die in uw totaaloplossing kunnen zitten zodat u de efficiëntie van uw volledige bedrijfswerking kan verhogen:

Kant-en-klaar, snel implementeerbaar, modulair uitbreidbaar én betaalbaar zoals u het wilt.

U kan hier meer zien en lezen over Dynamics NAV. Lees hier meer over sectorspecifieke functies voor NAV. En op deze link kan u meer lezen over de nieuwste versie van deze oplossing.

Deze oplossing omvat onder meer de volgende modules:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

Services

MS project

Nacalculatie

Wat is een ERP-systeem?

Nog Meer Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service |
Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Specifieke ERP software:

ERP voor de groothandel | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

Extra beeldmateriaal:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent