Software voor de bouwsector op basis van het microsoft platform

Bent u op zoek naar een efficiënte software voor uw bouwonderneming? Zoekt u een betrouwbare partner met voldoende expertise en ervaring? Iemand die werkt volgens ISO:9001 om u de beste garantie te bieden op een succesvolle implementatie en ondersteuning achteraf? Dan bent u bij Offimac aan het juiste adres!

Want Offimac heeft kant-en-klare software voor de bouwsector. En beschikt dankzij meer dan 40 jaar praktijkervaring over het juiste vakmanschap om u met succes te begeleiden. Waarom Offimac dé ideale partner is voor IT en software voor de bouwsector? Dat leggen we u hieronder graag uit. 

.

zie hier schermen en voorbeelden van onze software voor de bouw

Om een eerste indruk te krijgen van onze software en IT voor de bouw kan u alvast onderstaande schermen kort bekijken:

 

waarom kiezen voor onze software voor bouwsector?

 

mensen maken het verschil

In een tijdperk waarin vele IT-bedrijven uitpakken met vooruitstrevende toepassingen, blijken het steeds vaker de mensen achter het ICT-bedrijf te zijn die het verschil maken. Steeds opnieuw kiezen KMO's, zo blijkt, voor Offimac omwille van de know-how in de bouwsector en de mensgerichte aanpak. Het streven naar vakmanschap en kwaliteit is een streven dat de Offimac medewerkers dagelijks in de praktijk kunnen omzetten. Al meer dan 30 jaar lang is Offimac een betrouwbare partner voor uw software voor bouwsector.

Meer kwaliteit voor een eerlijke prijs

Als het gaat om software voor de bouwsector, houden wij er bij Offimac een aparte visie op na. Kwaliteit betekent voor ons: meer doen met minder. Het nakomen van afspraken binnen het afgesproken budget en met een transparante communicatie, komt dan ook op de eerste plaats.

Eén enkel aanspreekpunt voor heel uw ict

Dankzij Offimac hoeft u geen ellenlange discussies te voeren met verschillende IT- leveranciers over uw software voor bouwsector. Offimac vormt immers één enkel aanspreekpunt voor uw ganse informatica, van bedrijfssoftware tot infrastructuur. En onze firma zorgt ook voor de totaaloplossing. Zodat alles in goede handen is.

 

 

wat is er mogelijk met offimac software voor de bouwsector?

Bij ons kunt u uw systeem samenstellen met tal van softwaretoepassingen, zodat u de oplossing krijgt die u wil:

 

software voor de bouwsector op basis van microsoft dynamics 

De Offimac software voor de bouwsector heeft als basis het ERP-pakket Microsoft Dynamics 365 Business Central. Met Microsoft Dynamics Business Central komt u als gebruiker in de vertrouwde Microsoft omgeving terecht die u kent van Microsoft Outlook en de verschillende Office programma's.

Om een specifieke totaaloplossing te kunnen aanbieden voor de bouwsector ontwikkelden wij een modulair systeem waarbij modules kunnen toegevoegd worden volgens de wens van iedere klant. En die wij steeds met elkaar verbinden.

Hieronder vindt u een overzicht van mogelijke modules die de efficiëntie van uw volledige bedrijfswerking kunnen verhogen.

Kant-en-klaar, snel implementeerbaar, modulair uitbreidbaar én betaalbaar: dat is software voor de bouw zoals u het wilt.

U kan hier meer zien en lezen over Dynamics NAV. Lees hier meer over sectorspecifieke functies. En op deze link kan u meer lezen over de nieuwste versie van deze oplossing.

Deze oplossing omvat onder meer de volgende modules:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

Services

MS project

Nacalculatie

 
WAT IS DE KRACHT VAN OFFIMAC SOFTWARE VOOR de BOUWsector?

De Offimac software biedt vele voordelen:

GEBRUIKSVRIENDELIJK

HIP & MODERN

100% MOBIEL

UITGEBREID

INTEGREERT MET OFFICE

VEEL STANDAARD

BETROUWBAAR

MARKTLEIDER

BOUWSPECIFIEK

BETAALBAAR

CLOUD OF LOKAAL

HUUR OF KOOP

 

 

.

.

.

.WIJ LEVEREN MOBIELE SOFTWARE VAN DE MODERNE GENERATIE!

Offimac software voor bouwsector is ontwikkeld voor moderne bouwbedrijven, die het logisch vinden dat zij steeds overal en vanop elk toestel kunnen werken. Ons pakket kunt u gebruiken op Windows, Apple en Android, en zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Want op de bureau werkt u waarschijnlijk het liefst op laptop, PC of tablet. En bent u op werven kiest u waarschijnlijk voor tablet of smartphone. Onze software werkt op al deze toestellen, zodat u steeds heel makkelijk aan uw informatie kan. En dus ook steeds kunt werken!

 

CLOUD OF LOKAAL, huren of kopen, MET OF ZONDER MAATWERK: HET KAN ALLEMAAL

Onze oplossing is flexibel in gebruik en betaling. U kan starten met enkele gebruikers in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan de software ook laten installeren op lokale servers. Offimac software voor bouwsector is uitbreidbaar met gebruikers en modules wanneer u wil. Deze oplossing is inzetbaar in elk bedrijf van klein tot groot!

 

OFFIMAC EN MICROSOFT DYNAMICS ZIJN VEILIGE KEUZES VOOR IEDER BOUWBEDRIJF

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor bouw werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software voor de bouwsector zit u goed voor de toekomst. En kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform!

Slechts weinig softwarehuizen zijn zoals Offimac al 40 jaar actief. En doorheen al deze jaren hebben wij veel ervaring in vele sectoren opgedaan.  En hebben wij vandaag een schat aan know-how in huis. Want in 1996 kozen wij zeer vroeg al voor het verdelen van Navision (nu: Business Central software). En deze jarenlange ervaring hebben wij vertaald in kant-en-klare modules, add-ons en apps. Want dat is wat klanten willen.

Op deze link kan u meer lezen over de geschiedenis en functionaliteiten van Microsoft Dynamics NAV en Business Central.

Op deze link kan u meer lezen over sectorspecifieke functionaliteiten van Offimac voor Business Central software.

.


DE OFFIMAC SOFTWARE VOOR BOUWsector KAN U UITBREIDEN

Wilt u uw oplossing uitbreiden volgens uw tempo en behoeften? Dit is 1 van de grote sterktes van ons systeem. Want bij ons kunt u uw bouwsoftware helemaal op uw maat samenstellen. Hierbij vindt u enkele van de mogelijkheden:

ERP | CRM | Planning | Webportaal | Apps | Documentbeheer | SharePoint | Office 365 | Hardware | Scanning | Rapportering

 

Online demo?

 

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent