ERP productie is onze erp software voor productie

U bent op zoek naar ERP productie (een ERP-pakket voor uw productiebedrijf)?
Wilt u efficiënter werken?
Of wilt u heel uw processen, planning en administratie beter laten verlopen dankzij goede ERP voor productie?

ERP-productie kan niet alleen de efficiëntie van uw bedrijf onmiddellijk verhogen maar ook uw kosten reduceren. Het laat u toe meer te doen met minder, en  de grip op uw bedrijfsprocessen te vergroten. Goede ERP productie is vandaag de dag onontbeerlijk, voor ieder productiebedrijf van klein tot groot. Bij Offimac bent u hiervoor bij de juiste partner. Al 35 jaar automatiseren wij met succes productiebedrijven. En vele jaren na elkaar werden wij door Microsoft gelauwerd als productiespecialist voor KMO's. Meer weten hoe onze ERP productie helpt te stroomlijnen? En hoe u dit stap voor stap kunt uitbouwen? Klik hier en bekijk hier meer detailinfo over onze software voor alle mogelijke afdelingen van uw bedrijf.

 

ERP voor productie die gebaseerd is op een goede basis

Onze software voor productiebedrijven is gebouwd op Microsoft-technologie. En meer specifiek de Dynamics Business Central software. Hier kan u meer info vinden over Business Central en ook filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

De reden waarom we voor Microsoft kiezen is simpel. Omdat het de beste keuze is. Microsoft is immers een zeer gekende en betrouwbare speler. Maar het is ook de marktleider in bedrijfssoftware voor KMO's wereldwijd. En ook in de Benelux is het een toonaangevende speler. Voor ERP-productie is het dus ook goed om te vertrouwen op Microsoft. En op de specifieke know-how die Offimac heeft voor het implementeren van ERP voor productie. Want beiden samen zijn we een topoplossing!

Voor een onze ERP productie, gebaseerd op Microsoft Dynamics, kan u kijken naar onderstaand filmpje:

 

ONZE ERP productie biedt tal van economische en financiële voordelen

Er bestaan vele automatiseringstools op de markt, maar als u echt maximale productiviteit en efficiënte plus zo weinig mogelijk administratie wil, kiest u best voor onze geïntegreerde erp productie. Daarmee kan u volgens uw tempo afdelingen aansluiten en inschalen. Dergelijke aanpak vermijdt dure software-interfacing, dataverlies, dubbel ingavewerk, overbodige administratie, tijdsverlies, meer ICT-beheerskosten, veel licentiekosten etc. Tal van studies tonen ook aan dat u de investering in geïntegreerde ERP productie vrij snel terugverdient. En met Microsoft als onderliggende softwarebasis voor ERP productie ziet het er bovendien heel herkenbaar uit voor al uw medewerkers, wat een extra voordeel is.

Zie hierbij enkele van functionaliteiten uit onze ERP productie:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

productbeheer

Productiebeheer

Financiën

Boekhouding

planning

Scanning

Magazijn/WMS

transporten
...

.

Waarom kiezen productiebedrijven voor ERP voor productie van offimac?

  •  Ervaring: Offimac is al 35 jaar lang uw ICT-specialist
  •  Tal van gespecialiseerde modules voor tal van sectoren in huis
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO-aanpak: dit is een goede werkwijze voor de implementatie van ERP software
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

Online demo of extra info waarmee we u kunnen helpen? bel of mail ons!

 

Nog Meer Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service | Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Specifieke ERP software:

ERP voor de groothandel | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

zie hier nog meer schermvoorbeelden van onze oplossing:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux