dynamics software voor productiebedrijven: offimac is uw partner

U wil sneller en efficiënter werken?
U denkt aan Dynamics software voor productiebedrijven?
U wil uw marges verhogen door Dynamics software voor productiebedrijven?

Productiebedrijven bevinden zich vandaag de dag meer dan ooit in een competitieve markt. Iedereen ondervindt steeds meer druk op zijn marges en iedereen voelt de druk om steeds sneller, efficiënter en competitiever te zijn. Dankzij onze gespecialiseerde software voor productiebedrijven kan u heelwat efficiëntie- en productiviteitswinst boeken.

Vandaag heet Dynamics NAV Business Central software. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn. 


Wat kan Dynamics software voor productiebedrijven voor u betekenen?

Als u als productiebedrijf ook de grootste efficiëntie- en productiviteitswinst wil realiseren, is 1 geïntegreerd Microsoft Dynamics software voor productiebedrijven aan te bevelen. Dit ERP-pakket, is het instrument dat u toelaat om met 1 softwaresysteem al uw afdelingen, mensen en processen aan te sturen, om uw mensen het minste administratie te laten doen en om uw medewerkers op een vlotte manier de juiste informatie ter beschikking te stellen voor het uitvoeren van hun job. En dit alles op een kostenefficiënte manier.

Microsoft Dynamics software voor productiebedrijven kan verschillende modules omvatten, dewelke u volgens uw eigen wensen en behoeften kan implementeren. Volgende modules vindt u bij ons:

Calculatie

Verkoop

Bestelvoorstellen en aankoop

CRM

HRM

Productiebeheer

Offertebeheer

Financiën

Boekhouding

Planning

Grondstofbeheer

Nacalculatie

Logistiek

Rapportering

Voorraad/Magazijn

Urenregistratie

Scanning

Mobiel werken

.
.
De voordelen Microsoft Dynamics software voor productiebedrijven

 • Eén systeem – alle informatie 
 • Maximale automatisering = maximaal geld besparen 
 • Tijdswinst 
 • Efficiëntiewinst 
 • Minder fouten 
 • Minder personeel voor routinewerk = besparing 
 • Korter op de bal 
 • Hogere kwaliteit en klantentevredenheid 
 • Betere aankoop en stockbeheer = geld besparen + minder “slapend” geld 
 • Goede planning = minder stress + meer tevredenheid 
 • Sneller en juister factureren 
 • Korter opvolgen van betalingen 
 • Steeds juiste documenten bij de hand 
 • Totaaloverzicht + cijfers 
 • Professioneel en slagkrachtig 
 • Toekomstgericht 
 • Klaar voor lange termijn

Hoe de implementatie van Dynamics software voor productiebedrijven aanpakken?

Aangezien het automatiseren van productiebedrijven specifieke kennis vereist, is het raadzaam hiervoor samen te werken met een bewezen expert met ervaring in Microsoft Dynamics ERP specifiek voor productie. Iemand met kennis en referenties, iemand waarvan u zeker kan zijn van de kwaliteit van de implementatie maar ook van de support achteraf, iemand die over een gedegen methodologie en plan van aanpak beschikt.

Meer info of vrijblijvend een afspraak vastleggen? Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u  op.

ONLINE DEMO?

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium