software voor verhuurbedrijf die stevig in zijn schoenen staat

Bent u op zoek naar software voor uw verhuurbedrijf?

U bent op zoek naar betrouwbare software voor uw verhuurbedrijf waarop efficiëntie, overzicht, en controle centraal staan? Bovendien zou u ook uw bedrijfskosten willen reduceren? En u wilt natuurlijk moderne, mobiele software die van een zeer betrouwbare partner komt? Dan bent u hier aan het juiste adres. Want de software voor uw verhuurbedrijf van Offimac kan u hiermee helpen. Dit is software van de nieuwste generatie, die steunt op stevige fundamenten van Microsoft technologie. Hier zit u alvast enkele voorbeelden, maar kijk zeker ook verder onderaan voor meer voorbeelden.

 

Welke software voor verhuurbedrijf bestaat er zoal?

Wel, wanneer u ervoor kiest om software voor verhuurbedrijf in uw bedrijf te implementeren kan u kiezen voor onze planningssoftware, een ERP-systeem of een ICT-totaaloplossing. De hoogste efficiëntie zal u bedrijf echter bereiken wanneer u kiest voor één geïntegreerd systeem, waarbij alles en iedereen goed op elkaar is afgestemd. Op deze manier zal onze software voor de verhuurbranche een belangrijke tool zijn om u te helpen concurreren.

Want ieder verhuurbedrijf staat onder druk om sneller en goedkoper. Maar om dat allemaal in goede banen te leiden is goede en betrouwbare software een must vandaag de dag. En een belangrijk instrument om zaken sneller en goedkoper aan te pakken.

 

SOFTWARE VOOR verhuurbedrijf in beeld

Zie hierbij een visueel beeld van de interface van onze software voor verhuur:

Zie hier ook filmpjes van Microsoft Dynamics, de basis voor onze software voor verhuurbedrijf. Vandaag heet deze basis Business Central software. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

.

 

 

software voor verhuurbedrijf: is dat interessant?

Onze software voor verhuurbedrijf vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Vele verbeteringen kunnen over verschillende afdelingen heen gerealiseerd worden. U kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen, maar echte efficiëntievoordelen realiseert u pas wanneer u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt door één geïntegreerd softwarepakket. Met één geïntegreerd softwarepakket beschikt u over de best mogelijke oplossing, die u ook het meeste kostenvoordelen en opbrengsten zal geven.

Klik hier voor meer detailinfo over onze verhuursoftware.

Hierbij vindt u enkele van de modules uit onze software voor verhuurbedrijf:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

Services

MS project

nacalculatie

...

 

.

Waarom software voor verhuurbedrijf van offimac?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar lang ICT-specialist in uw branche
  •  To-the-point, kant-en-klare software voor verhuurbedrijven
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO: voor kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

Wilt u graag een Online demo bekijken van onze software voor verhuurbedrijven?

 

 

tevreden klanten zeggen het graag:

“Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, was het voor ons belangrijk dat we met een flexibele informaticapartner konden werken met korte communicatielijnen en een snelle reactietijd. Dat hebben we in Offimac gevonden.” Serge Tremblez, General Manager bij Eurorent.

Het hele succesverhaal kan u hier terugvinden:
       

 

Al graag wat beelden zien van onze software voor verhuurbedrijven?   


 

Nog Meer Oplossingen en sectoren:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | ServiceDrukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening ERP voor de groothandel | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM