Terug naar blog

Zonder kleerscheuren door de iOS10 update

De jaarlijkse grote Apple-update werd al in juni aangekondigd, maar vanaf dinsdagavond 13 september kan u eindelijk iOS10 installeren. Tenminste, als uw iPhone, iPad of iPod daartoe nog compatibel is. We geven u alvast vier interessante weetjes mee om zonder kleerscheuren door de update heen te raken.

1. Kan ik mijn huidig toestel updaten met iOS10?
De belangrijkste vraag, natuurlijk. U kan de software downloaden van zodra u een iPhone 5 of hoger heeft. Als u een iPad heeft, kan u het besturingssysteem updaten met een iPad 4, iPad Air, iPad mini 2 of een iPad Pro 9.7 inch. Heeft u een iPod Touch? Dan haalt u de software binnen met eentje van de zesde generatie.

2. Maak een backup voor u aan de update begint
Elke nieuwe iOS-versie is zodanig groot, dat u best op voorhand een backup maakt van de gegevens op uw toestel. Dat kan u doen via iTunes of iCloud. Mocht de update naar iOS10 volledig in de soep draaien, dan kan u nog steeds terugschakelen op de oude versie, mét uw backupgegevens.

3. Hoe kan u iOS10 downloaden?
Heel eenvoudig. Van zodra de update beschikbaar is - in België is dat vermoedelijk dinsdagavond rond 18u - krijgt u een berichtje op uw scherm. Zorg ervoor dat u verbonden bent met internet én dat uw gsm aan een lader hangt. Zo bent u zeker dat uw toestel tijdens de update niet met een lege batterij komt te zitten. Heeft u de notificatie gemist? Dan kan u nog steeds via het menu Instellingen > Algemeen > Software-update de nieuwe versie downloaden. Uiteraard bent u niet verplicht om de nieuwe update te installeren. Maar hoe langer u wacht, hoe groter de kans dat er voor de huidige apps op uw toestel geen updates meer beschikbaar zullen zijn.

4. Welke nieuwtjes mag u van iOS10 verwachten?
Voortaan kan u via de sms-toepassing onder meer stickers, animaties en zelfs handgeschreven berichtjes versturen. De toepassing 'Onzichtbare Inkt’ laat gebruikers zelfs toe om elkaar geheime berichtjes te sturen, die enkel te raadplegen zijn na een swipe over het scherm.
De grootste vernieuwing schuilt wellicht in de iMessage-toepassing, waarvoor je nu in-apps kan downloaden. Daarmee kan je binnen iMessage onder meer foto’s bewerken, betalingen maken en gespreksgroepen oprichten met een eigen design.

Tot slot nog een geweldige uitsmijter: voortaan kan je eindelijk die verdomde vooraf geïnstalleerde apps verwijderen. U hoeft zich dus niet meer af te vragen waarvoor de app 'Stocks’ dient. Gewoon verwijderen dus, die handel.

Terug naar blog

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux