Terug naar blog

Windows Anniversary update op 2 augustus

Windows 10 viert binnenkort zijn eerste verjaardag, omdat dat te vieren samen met het gegeven dat er reeds zo'n 350 miljoen toestellen op Windows draaien brengt Microsoft op 2 augustus de Anniversary update uit. Windows 10 is, gezien de 350 miljoen toestellen die er mee werken, uitgegroeid tot het belangrijkste operating system van de Microsoft-familie.

Benieuwd wat deze update voor u in petto heeft?

  • Nog veiliger

De nieuwe update brengt een verbeterde versie van Windows Hello en Windows Defender op het gebied van veiligheid. Windows Hello, dat het inloggen zonder paswoord maar via gezichtsherkenning toelaat, kan nu bijvoorbeeld ook gebruikt worden om via Microsoft Edge in te loggen op Dropbox.

  • Schrijven op je scherm

Wat volledig nieuw is in de nieuwe versie van Windows 10 is Windows Ink. Windows Ink laat toe om met een pen op je scherm te schrijven net zoals je dat op papier zou doen. Het spreekt voor zich dat deze toepassing in combinatie met Office, Microsoft Edge en Maps een heleboel nieuwe mogelijkheden met zich mee brengt. 

Er komt ook een verbeterde versie van Cortona, de digitale personal assistent van Windows, met meer mogelijkheden om informatie op te slaan en opnieuw op te roepen en synchronisatiemogelijkheden tussen verschillende toestellen. 

  • Gamen op elk toestel

Met Xbox Play Anywhere volstaat het dat spelers één spel aanschaffen dat ze zowel op Xbox, als op een Windows 10-pc kunnen spelen. Vooruitgang en prestaties die bij de games behaald worden, kunnen tussen de verschillende toestellen gedeeld worden.

Terug naar blog

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u gratis advies of gratis white papers i.v.m. ERP ontvangen, laat het ons dan ook weten via onderstaande en wij sturen ze u gratis toe!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx