Terug naar blog

.
Windows 10 bedien je zoals jij dat wilt!

Indien je toestel het toelaat en beschikt over Windows 10 kan u dat device bedienen zoals u dat wilt. Dit kan op de klassieke manier met een toetsenbord en muis, met een pen of via een touchscreen. Zo een toestel dat het beste uit Windows 10 haalt en de gebruiker alle vrijheid geeft is de nieuwe Surface Pro 4. Dit device kan is eigenlijk een laptop en tablet in één en daarom is het ontzettend gemakkelijk dat je het op verschillende manier kan bedienen, we bekijken de mogelijkheden van wat dichterbij:

  • Toetsenbord en muis

Iedereen kent het traditionele toetsenbord en muis, het is handig voor het schrijven van langere teksten of het doen van administratieve taken. Maar ook the good old keyboard wordt perfect ondersteund door Windows 10.

  • Touch

De touch-bediening geniet een uitgebreide ondersteuning in Windows 10, je kunt je volledige computer/tablet bedienen met je vingers. Windows merkt automatisch wanneer gebruik wilt maken van de touch-bediening en past dan de gebruikersomgeving automatisch aan. 

  • Pen

Sommige devices, zoals de Surface Pro 4, beschikken over een pen. Deze pen is uitermate geschikt om bepaalde onderdelen precies te selecteren of om handgeschreven tekst toe te voegen. Bovendien schrijft Deze Surface Pen net zo precies en gemakkelijk als een balpen op papier.

Niet te vergeten:

Het mooie is ook dat u makkelijk kan switchen tussen de verschillende vormen van bediening waardoor dat je ontzettend veel extra mogelijkheden krijgt. Wanneer je bijvoorbeeld veel met grafische software werkt kennen je creatieve mogelijkheden met deze verschillende bedieningsmogelijkheden geen einde meer!

Terug naar blog

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u gratis advies of gratis white papers i.v.m. ERP ontvangen, laat het ons dan ook weten via onderstaande en wij sturen ze u gratis toe!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac