Terug naar blog

.
Welke nieuwe apparaten zal Microsoft straks voorstellen?

Straks is er een Microsoft Evenement waar weer de nodige producten aangekondigd zullen worden. Op zich niet zo speciaal maar gezien de recente lancering van Microsoft 10 kan Microsoft wel eens flink gaan uitpakken. Verwacht wordt is dat Microsoft 10 echt ontzettend goed zal functioneren op deze nieuwe apparaten.

Maar wat kunnen we nu net verwachten?

Microsoft Surface Pro 4

Dat er een nieuwe Surface in ontwikkeling is bij Microsoft is al langer gekend maar voorlopig werd daar enkel nog maar van gelekt dat deze nieuwe Surface Pro 4 een groter beeldscherm zal hebben maar een kleinere omlijsting zal hebben. Hierdoor zullen de buitenmaten van het apparaat niet veel toenemen. Het zou trouwens over een beeldscherm gaan met een zeer hoge resolutie van 4K of wellicht zelfs van 5K. Ook wordt verwacht dat de nieuwe Surface Pro 4 lichter en dunner zal zijn dan zijn voorganger. Ook zouden het toetsenbord en de Surface Pen verbeterd zijn. 

Lumia 950/XL

Verschillende lekken hebben de nieuwe Microsoft telefoons reeds laten zien: de Lumia 950 en 950 XL zullen respectievelijk een grootte hebben van 5.2 en 5.7 inch. Opvallend is dat deze toestellen geen vingerafdrukscanner, zoals bij andere merken, zullen krijgen maar een irisscanner. Het XL model zou ook een aparte pen krijgen wat het gemakkelijker moet maken om het apparaat te besturen. Ook zullen beide apparaten uitgerust worden met een 20 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel groothoek camera aan de voorkant. 

Met het nieuwe Windows 10 Mobile zouden de toestellen ook geschikt moeten zijn om als pc te gebruiken, er zouden zelfs een toetsenbord, een muis en een beeldscherm aan gekoppeld kunnen worden.

Microsoft Band 2

Deze nieuwe fitnesstracker van Microsoft heeft heel wat vooruitgang geboekt ten opzichte van de eerste versie. Er werd voor gezorgd dat dankzij een gebogen display het scherm vloeiend overgaat in het polsbandje. Verwacht wordt dat dit vooral het draagcomfort ten goede zal gaan. Ook worden er in dit apparaat veel nieuwe en extra functies verwacht!

Uitkijken tot straks dus!

Terug naar blog

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u gratis advies of gratis white papers i.v.m. ERP ontvangen, laat het ons dan ook weten via onderstaande en wij sturen ze u gratis toe!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International