Terug naar blog

Wat is er nieuw in Microsoft Dynamics NAV 2017

Wij werpen samen met u een blik op Microsoft Dynamics 2017 en zetten voor u op een rijtje welke nieuwe mogelijkheden er in de nieuwste versie van Microsoft Dynamics NAV zitten:

Zoals hierboven reeds weergegeven wordt in de afbeelding schuift Microsoft drie voorname nieuwigheden naar voor. Hieronder overlopen we samen met u graag eens deze nieuwe features van Microsoft Dynamics NAV 2017.


Microsoft Dynamics NAV 2017 What's New?

Bringing two worlds together

In Microsoft Dynamics NAV 2017 wilt Microsoft letterlijk twee werelden bij elkaar brengen, uiteraard hebben ze het dan over Microsoft Dynamics NAV aan de ene kant en Office 365 aan de andere kant. Maar ook een embedded Power BI die uw bedrijf ten goede zal komen. Microsoft Dynamics NAV 2017 wordt een nog sterker ERP-pakket waarvan u dankzij de verschillende nieuwe mogelijkheden nog meer gebruik zal kunnen maken. 


Enhancing the core application and platform

Zoals je ook op de afbeelding hier rechts kan zien heeft Microsoft gewerkt aan verbeteringen van verschillende applicaties in verschillende delen van Microsoft Dynamics NAV 2017. Meer bepaald zijn de modules CRM, Jobs, Financiën verbeterd. Ook de setup en de configuratie kreeg een boost samen met de gebruikservaring van Microsoft Dynamics NAV 2017.

Ook het platform werd verbeterd en daarmee bedoelen ze niet alleen een aantal technische zaken achter de schermen maar ook de gebruiksvriendelijkheid op desktop, tablet en smartphone aan de hand van de clients.

Creating new opportunities

Microsoft Dynamics NAV 2017 heeft voor u verschillende nieuwe opportuniteiten in petto. Zo zijn er bijvoorbeeld uitgebreide mogelijkheden op het vlak van extensies (bv. Paypal) maar ook een geoptimaliseerd opportuniteitsmanagement. 

Ook de Cortana Intelligence en de PowerApps & Flow openen nieuwe deuren maar ook de extensions worden ontzettend interessant en belangrijk in Microsoft Dynamics NAV.


Terug naar blog

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent