Terug naar blog

Softwarehuizen zijn geen organisatiegoeroes of fiscale experts. Maar wat dan wel?

In deze wereld van digitale veranderingen stellen veel organisaties hun zakelijk model in vraag. En dat is zeker zo bij veel ondernemingen in dienstensectoren. Maar zoals het gezegde over de schoenmaker en de leest gaat, zo heeft ook iedere dienstverlener zijn sterktes. Zelfs in de tijden van toenemende digitalisering.

Ook wij stellen onszelf de vraag wat de rol en kracht van moderne IT- en softwarehuizen is.

Voor ons is dat eigenlijk vrij simpel. Technologie op zich verandert en zal dat ook blijven doen, maar onze primaire taak is nog altijd dezelfde.

Wij helpen klanten processen organiseren, automatiseren en logisch uit te voeren. Wij zetten software in voor de uitvoering van processen. Wij focussen op de uitvoering en aansturing van het werk dat moet gebeuren in bedrijven. En daarin hebben we veel ervaring en expertise.

Wij geven advies over processen. En over goede ervaringen daarin.

Maar wij beslissen niet over de strategie van onze klanten, over de structuren noch over “de juiste man/vrouw op de juiste plaats”. En evenmin kunnen wij adviseren over de beste fiscale strategie voor bedrijven. Omdat wij geen fiscale experts in huis hebben, maar IT-experts.

Andere consultancybedrijven en accountants hebben experts in strategie, organisatie en fiscaliteit. Of in nog andere vakgebieden. Elk vak vereist opleiding, kennis van zaken en permanente bijscholing. Wij assisteren u graag met de verdere praktische uitvoering van adviezen van andere dienstencollega’s. En wij zijn graag uw partner voor de realisatie van uw digitale uitdagingen en transformatieplannen. Want wij zijn "doeners".

Toegegeven, er is soms overlap tussen de vakgebieden en sommige vragen van klanten vereisen meerdere expertises aan tafel. Maar wij blijven graag bij onze leest. Omdat we daar al meer dan 40 jaar goed in zijn. En omdat dat onze passie is.

Terug naar blog

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux