Terug naar blog

.
Wat doet CRM voor uw bedrijf?

Een CRM-systeem (customer relationship management systeem) helpt u en uw bedrijf om de focus op uw klant te leggen, laat ons daarom even bekijken wat CRM voor uw bedrijf kan doen:

Verkoop

Dankzij een CRM-systeem bieden er zich voor uw verkoopteam een heel aantal nieuwe mogelijkheden aan. Dit zowel voor de interne werking van uw bedrijf als voor de benadering van prospecten. Met een CRM-systeem kan uw verkoopteam sneller en efficiënter samenwerken met iedereen binnen uw bedrijf. Ook zal uw verkoopteam sneller koopsignalen kunnen oppikken dankzij bijvoorbeeld gegevens die opgepikt werden op sociale media. Eens wanneer geweten is dat een bepaalde prospect effectief geïnteresseerd is kunnen ze zich op deze prospect toespitsten met passende en relevante contactgegevens, informatie en nieuws zodat elke prospect datgene krijgt waarnaar hij op zoek is, met andere woorden: de focus op de klant.

Dienst-na-verkoop

Vroeger moest de serviceafdeling afwachten op klantenfeedback om na te gaan wat de werkpunten waren van uw product of service. Met een CRM-toepassing is dit niet langer het geval, gegevens kunnen verzameld worden via het internet, met online verbonden toestellen of met een online service om problemen op te lossen wat er voor zorgt dat u als bedrijf niet alleen korter maar ook sneller op de bal kan spelen. Bovendien is het ook mogelijk om klantenprofielen bij te houden wat van uw service een gepersonaliseerde, actieve en gepaste service kan maken die een rol kan spelen in uw klantenbinding.

Marketing

Met een CRM-systeem kan uw marketingafdeling gemakkelijk allerlei campagnes plannen, creëren en beheren. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw marketingafdeling een beter overzicht krijgt van alle e-mails, sociale media, evenementen en direct mail. Bovendien zullen interessante gegevens gemeten, bijgehouden en gebruikt kunnen worden zoals klantentevredenheid, feedback, segmenten,... Waardoor uw marketing specifieker gericht en aangepast kan worden op prospecten.

Social

In dit digitale tijdperk gebruiken klanten de sociale media kanalen om hun mening te laten horen maar ook om extra informatie en recensies te krijgen. Bovendien wordt hier regelmatig de eerste stap naar een aankoop gezet. Of het nu gaat over marketing, verkoop of service, elk bedrijf heeft er baat bij om op sociale media aanwezig te zijn. Dankzij Social CRM zullen uw afdelingen opportuniteiten beginnen zien, dankzij sociaal engagement en andere statistieken zal u trends en veranderingen kunnen oppikken zodat u sociale commentaren zal kunnen omzetten naar leads en zodat u op een correcte manier kan reageren op commentaren.

Terug naar blog

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Wilt u gratis advies of gratis white papers i.v.m. ERP ontvangen, laat het ons dan ook weten via onderstaande en wij sturen ze u gratis toe!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux