Welkom op ons Offimac videoportaal

Beelden zeggen meer als woorden, daarom kan u hieronder beeldmateriaal terugvinden van onze bedrijfssoftware

Waarom Microsoft Dynamics NAV van Offimac?

Microsoft Dynamics NAV wordt ontwikkeld sinds 1983 en werd heel lang onder de naam Navision verkocht. In 2002 werd Microsoft eigenaar van Navision. Met meer dan 110.000 klanten wereldwijd is deze oplossing vandaag de dag de meest gebruikte ERP bedrijfssoftware bij kleine en middelgrote ondernemingen in tal van sectoren. Microsoft Dynamics NAV biedt de beste prijs/kwaliteit voor KMO's en is met meer dan 9.000 eindklanten ook marktleider in de Benelux. Microsoft staat garant voor voortdurende innovatie en jaarlijks komen er nieuwigheden bij die het pakket en de productiviteit nog meer te verbeteren. Microsoft Dynamics NAV is de bedrijfssoftware die KMO's de grootste toekomstgarantie en vooruitgang biedt.

Roadmap Microsoft Dynamics NAV

De Microsoft Dynamics NAV roadmap werd door Microsoft gepubliceerd en geeft u een duidelijk beeld over de ontwikkelingen in en van Microsoft Dynamics NAV. Microsoft voert aan de hand van deze roadmap een duidelijke communicatie in verband met hun plannen met het ERP-systeem Microsoft Dynamics NAV voor de toekomst:

De voordelen van Microsoft Dynamics NAV in beeld

Microsoft Dynamics NAV verhoogt uw productiviteit op 3 manieren:

Microsoft Dynamics NAV is snel op drie manieren:

Uw gegevens op 3 manieren omzetten in bedrijfswaarde met Microsoft Dynamics NAV:

Microsoft Dynamics NAV Is it time to switch?

Onze Microsoft DYnamics NAV Klanten aan het woord:

Onze klanten zijn onze beste vertegenwoordigers van ons bedrijf en van ons product, daarom laten we ze graag aan het woord. U kan hier meer lezen over onze klantentevredenheid en u kan op deze pagina een overzicht vinden van al onze klanten.

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx