Dynamics NAV is de basis voor de meest complete bedrijfssoftware die u voor uw bedrijf kan vinden!

Verhuursoftware die zorgt voor efficiëntie en rendement

Bent u op zoek naar nieuwe software voor uw bedrijf?
Denkt u moderne verhuursoftware voor 1 of meerdere afdelingen?
En wilt u ook graag oplossingen die klaar zijn voor de toekomst?

 

Goede software is niet meer weg te denken in de verhuur. En het belang hiervan zal zeker nog toenemen. Want ook in de verhuur wordt alles meer en meer digitaal. Als verhuurbedrijf is het dan ook belangrijk dat u kiest voor een toekomstgericht platform. Zodat u veilig en stabiel kunt groeien.

Onze software is de juiste oplossing. Want Offimac verhuursoftware zorgt voor efficiëntie, minder administratie en goede service aan uw klanten. Wij hebben software voor elke afdeling. En die brengen we samen in 1 totaalsysteem voor de verhuur. Zodat iedereen efficiënt samenwerkt. En u goed georganiseerd bent.

Onze verhuursoftware voor verkoop, planning en administratie is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. Het is toekomstgerichte software die steunt op 40 jaar ervaring. Dit is topkwaliteit voor de verhuur!

rental offimac clients

Krachtige, kant-en-klare verhuursoftware die de administratie verlicht en geld opbrengt

Meer doen met minder. Dat is inderdaad de doelstelling van onze verhuursoftware. Want goede software maakt de processen efficiënt. Zodat verhuurders minder administratie moeten doen. En daardoor geld besparen. Want niemand houdt van onnodige administratie. Onze verhuursoftware  vermindert uw administratie, verbetert uw organisatie en helpt u kosten besparen. Het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. Zodat informatie vlot doorstroomt naar de juiste mensen. En zodat mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet slechts 1 maal ingegeven worden. En data wordt automatisch doorgetrokken van contract tot factuur.  Zodat ook minder fouten worden gemaakt. Dit zijn enkele van de afdelingen die we met onze software kunnen aansturen:
 

R

CRM

R

Marketing

R

Verkoop

R

Aankoop

R

Verhuuractiva

R

Verhuurbeheer

R

Transporten

R

Logistiek

R

Planning

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Magazijn

Microsoft levert de startbasis, en wij voegen er specifieke verhuursoftware aan toe: een win-win

Onze verhuursoftware gebruikt Microsoft Dynamics 365 Business Central als startbasis. En speciaal voor de verhuur ontwikkelden wij specifieke verhuurmodules bovenop Business Central. Zodat we 1 totaalpakket voor de verhuur bieden, dat steunt op de kwaliteiten van Microsoft en Offimac. De grote voordelen van zulk een totaaloplossing zijn transparantie, overzicht en efficiëntie. En het is de best mogelijke aanpak volgens tal van economische studies.

Zo realiseren wij samen met Microsoft een verhuursoftware die krachtig en toekomstgericht is. En die ook in de toekomst ijzersterk zal blijven. Want Microsoft en Offimac investeren in dit pakket. Omdat het een win-win is voor klanten. Dit zit er onder andere in onze verhuurmodule zelf:

 • Verhuur items & contracten: objecten, verbruiksartikelen, …
 • Korte en lange termijn verhuur
 • Projectmatige verhuur (optioneel)
 • Kalenders, reservatie & planning
 • Verbruik en tellers
 • Aankoop, logistiek, magazijnen, transport
 • Historieken
 • Activabeheer en verkoop van activa
 • Sterke rapporten en statistieken
 • Documentbeheer
 • Koppeling met boekhouding, logistiek, magazijnen enz
 • Link met services module en andere Offimac modules (optioneel)
 • Mogelijkheid tot het aansluiten van tal van apps

Mobiele verhuursoftware die u afdeling per afdeling kan activeren

U kan onze verhuursoftware zelf modulair samenstellen. Want zoals u hierboven al kon zien, kan u kiezen uit veel modules al naargelang de afdelingen die u heeft. En die modules kan u vervolgens stap voor stap activeren.

Zo kan u starten met 1 of enkele modules en naderhand uitbreiden. En wat maatwerk kan ook nog altijd. Onze oplossing is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kan inrichten.

Bovendien is het erg moderne en mobiele verhuursoftware die werkt op elk toestel. Want moderne bedrijven zijn mobiel. En dus passen de schermen van onze verhuursoftware zich aan al naargelang de plek waar u werkt. Maar alles zal er steeds hetzelfde uitzien, zodat u niet moet zoeken. En daarnaast kiest u welke modules u mobiel wil gebruiken en welke niet.

Dus als u zoekt naar sterke en mobiele software voor verhuur, dan zit u goed bij ons en Microsoft. Want samen vormen wij een ijzersterke combinatie!

Van CRM naar verkoop, planning en nog veel meer: al onze software werkt goed samen

In de verhuur begint veel van de contracten bij menselijke relaties en offertes. En die wil men goed kunnen beheren.

In onze verhuursoftware vindt u dus ook een interessante CRM- en marketingmodule terug. En die helpt bedrijven om hun commerciële relaties, contacten en opportuniteiten te managen.

Met de marketingmodule kunt u ook campagnes versturen en opvolgen. En voor commerciële mensen is de CRM-module ook handig. Want zij beheren de opportuniteiten met CRM. En zij volgen de bestekken, contracten en offertes op totdat het orders worden.

Daarnaast kunnen zij van hieruit ook de nodige prognoses en historieken verkrijgen. Omdat er goede klanteninformatie beschikbaar is. 

Aan onze mobiele verhuursoftware kunnen wij ook sterke grafische planborden toevoegen. Zodat informatie naadloos tussen administratie en de planning afgestemd wordt. En teams zeer efficiënt kunnen plannen. Want ook goede planning helpt meer geld verdienen. Dus voor planning hebben wij onder andere volgende grafische oplossingen in huis:

 

 • Verhuurplanning
 • Planning van machines en mensen
 • Transportplanning
 • Serviceplanning
 • GANTT planning

Naast administratie en planning willen verhuurbedrijven ook een goede opvolging van de zaken hebben. Want meten is weten. En goede rapportering biedt de kans om tijdig bij te sturen.

Dus daarom heeft onze verhuursoftware ook uitgebreide rapportering in huis. En die zorgt goede overzichten.

Maar wilt u deze nog verder uitbreiden? Ook dat kan bij ons! Want wij hebben onder deze oplossingen in huis:

 

 • Microsoft PowerBI
 • JetReports
 • Qlikview
 • Qlik Sense

Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt kwaliteit en de grootste bedrijfszekerheid voor KMO

Omdat onze verhuursoftware steunt op Business Central van Microsoft combineren we de kracht van een reus als Microsoft met onze expertise in de verhuur. Want Microsoft is de meest betrouwbare partner in software. En een producent die zekerheid voor de toekomst biedt. Samen bieden wij zeer goede verhuursoftware, die zeer bedrijfszeker is. En wij zorgen er voor dat bedrijven 1 totaaloplossing voor heel hun bedrijf krijgen. Zodat klanten niet meer alles zelf moeten doen. Wij zorgen er voor dat alles samenwerkt en verbonden is.

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een zeer duurzaam en betrouwbaar platform. Het integreert standaard met Microsoft Office. En het werkt samen met zeer veel andere Microsoft producten als SQL Server, PowerBI, SharePoint en Azure. Daardoor is het ook een oplossing die ook uw mensen zeer snel zullen herkennen. Want het zijn stuk voor stuk toepassingen waarmee ze graag zullen werken.

Onze Business Central verhuursoftware is ook flexibel in gebruik. U kan starten met enkele gebruikers in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan de software ook laten installeren op lokale servers. Offimac software is schaalbaar met gebruikers en modules wanneer u wil. Want deze oplossing is inzetbaar in elk verhuurbedrijf van klein tot groot.

Om meer te zien over dit Microsoft-platform kan u zeker kijken naar deze filmpjes:

Ontdek hier meer over de voordelen van onze verhuursoftware

De grote troef van de verhuursoftware van Offimac is dat wij kant-en-klare toepassingen hebben. En dat we veel toepassingen hebben. Daarnaast kunnen wij ook zeer veel apps van andere partners integreren. En dit alles maakt onze verhuursoftware ook zeer compleet.

Ontdek hier enkele van de voordelen van onze verhuursoftware:

 

R

Gebruiksvriendelijk

R

Toekomstzeker

R

Betrouwbaar

R

Betaalbaar

R

Zeer modern

R

Op maat van uw sector

R

Marktleider

R

Cloud en lokaal mogelijk

R

100% mobiel

R

Kant-en-klaar

R

Maatwerk kan

R

Alle afdelingen

Offimac en Microsoft zijn een zeer goede partners voor uw software voor verhuur

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen. En het zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. De Offimac software voor verhuur werd gebouwd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En is door Microsoft gecertificeerd. Dus met Offimac software voor de verhuursector zit u goed voor de toekomst. En kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform!

Slechts weinig softwarehuizen zijn zoals Offimac al 40 jaar actief. En doorheen al deze jaren hebben wij veel ervaring in vele sectoren opgedaan. Daarnaast hebben wij een schat aan expertise in huis. En deze jarenlange ervaring hebben wij vertaald in kant-en-klare oplossingen voor de verhuur. Want dat is wat klanten willen.

 

Andere oplossingen voor de verhuur die u kunt aansluiten bij onze verhuursoftware

Wij leveren digitale totaaloplossingen. Ontdek hier meer over enkele van onze algemene oplossingen en diensten die we ook in de verhuurbranche inzetten:

 

ERP & CRM software

Hardware & systemen

Business Consulting

Cloud oplossingen

Planning software

Totaal oplossingen

Office & SharePoint

Apps & webportalen

Verhuur software

Software bedrijven

Software verhuur

Verhuur branche

Wat ook nog interessant om weten is over onze verhuursoftware

Onze software voor verhuur is herkenbaar en gebruiksvriendelijk

Microsoft investeert zeer veel in gebruiksvriendelijke software. En Microsoft Dynamics 365 Business Central is een zeer herkenbare Microsoft-oplossing. Dat vergemakkelijkt het werken. En het doet gebruikers zich op hun gemak voelen. Zodat zij productiever zijn. 

Continuïteit en innovatie is verzekerd bij ons

Onze verhuursoftware is gebaseerd op Business Central van Microsoft. En Microsoft staat borg voor innovatie, groei en continuïteit van al haar oplossingen. Zodat u gerust kunt zijn over de toekomst van uw verhuursoftware!  

De integratie met Microsoft Office is standaard aanwezig

De Offimac verhuursoftware integreert naadloos met Word en Excel. En zorgt er voor dat u makkelijk informatie tussen ons pakket en Office kunt uitwisselen. Want meer dan 90% van alle bedrijven gebruikt Office. 

Microsoft Dynamics 365 Business Central wordt verkocht en ondersteund in meer dan 190 landen

Microsoft verkoopt Business Central in 190 landen. En de software wordt boekhoudkundig aangepast aan de lokale wetgevingen van al die landen. Onze verhuursoftware, met Business Central als basis, is dan ook niet alleen geschikt voor Belgische of Nederlandse bedrijven. Het is ook zeer geschikt voor buitenlandse verhuurbedrijven. 

Wereldwijd de meest verkochte ERP-software voor kleine en middelgrote bedrijven

Met meer dan 160.000 klanten wereldwijd is Business Central de meest gebruikte software voor KMO. En dat is een zeer grote, stabiele klantenbasis. Microsoft zal blijven investeren in dit pakket. Want de klanten zijn er. En het voordeel voor klanten dat dat zij bedrijfszekerheid voor de toekomst krijgen. Want “massa is kassa”. 

Verhuursoftware van 1 tot 250 gebruikers

Onze oplossing is inzetbaar in elk klein tot middelgroot verhuurbedrijf. En we hebben ook klanten met honderden gebruikers. Dus u kan gerust stevig groeien met dit digitaal systeem.  

1 platform voor al uw firma’s en activiteiten, ook voor andere bedrijven dan verhuur

U kan met ons pakket een onbeperkt aantal bedrijven aansturen. En daardoor kan u makkelijk kosten delen tussen bedrijven, het overzicht behouden en standaardiseren. Het hoeven het allemaal verhuurbedrijven te zijn. U kan onze verhuursoftware ook inzetten voor andere firma’s en bedrijfsactiviteiten. En zeker ook voor managementvennootschappen, immobiliën en servicebedrijven bijvoorbeeld. 

Ruime keuze aan modules en extra apps, dit is de verhuursoftware met het meest ruime aanbod op de markt

Elk verhuurbedrijf kan dus heel flexibel haar eigen systeem naar wens samenstellen. Er zijn niet alleen de vele apps die we zelf in de aanbieding hebben. In de store van Microsoft zijn er bovendien heel wat extra apps te krijgen. Bovendien kunnen klanten met Microsoft PowerApps ook zelf apps bijmaken. En ook dat is interessant. Wij hebben dus ook het meest ruime gamma. En daar zijn andere pakketten heel erg jaloers op! 

Kan lokaal en in de cloud

Onze verhuursoftware kan u lokaal op eigen servers in uw bedrijf installeren. En u kan dat ook in de cloud doen als u dat verkiest. Onze oplossing is dus ook een flexibel systeem dus! Want bent niet afhankelijk van de cloud of servers.

Een verhuurklant vertelt u graag waarom zij kiezen voor Offimac

Het is voor ons heel belangrijk te kunnen samenwerken met een flexibele partner met goede oplossingen, korte communicatielijnen en snelle service. Dat hebben we in Offimac gevonden. Hun oplossingen en service zijn top!

Serge Tremblez

Gewezen Algemeen Directeur, Eurorent