Terug naar blog

.
Uitbreiding Terugroepactie HP

HP dringt er bij klanten op aan om niet alleen de betrokken producten opnieuw te controleren maar ook om een aantal extra batterijen die ook getroffen zouden zijn te controleren in het kader van een uitbreiding van de HP Notebook Computer Battery Safety Recall an Replacement Program waarover we reeds in juni 2016 communiceerden.

De betrokken batterijen werden geleverd met specifieke HP, Compaq, HP ProBook, HP ENVY, Compaq Presario en HP Pavilion notebook computers wereldwijd verkocht van maart 2013 tot oktober 2016 en/of werden verkocht als accessoires of onderdelen, of geleverd als vervanging door middel van ondersteuning . De accu's hebben het potentieel om oververhit te raken wat zou kunnen resulteren in brandgevaar. 

Uiteraard is de eerste zorg van HP de veiligheid van de klanten. Omdat de betrokken batterijen een (brand)gevaar vormen, is het essentieel dat klanten hun accu's nakijken, zelfs als ze dat vroeger reeds gedaan hebben en geïnformeerd werden dat hun batterijen niet gevaarlijk waren. Echter, vervangende batterijen geleverd als onderdeel van het programma van juni 2016 worden niet opgenomen in deze uitbreiding.

Klanten moeten het gebruik van de betrokken batterijen onmiddellijk staken. HP zal kosteloos een vervangende batterij voor elke geverifieerde, betrokken batterij aanbieden. Klanten kunnen hun notebook blijven gebruiken zonder batterij en de notebook aansluiten op een externe voedingsbron.

Concreet vraagt HP volgende maatregelen te treffen:

1. Controleer uw accu op de website van de terugroepactie

2. Indien het controleringsproces aangeeft dat uw batterij tot de risicogroep behoort dient u uw batterij onmiddellijk te verwijderen uit uw notebook en kan u een andere batterij, kosteloos, bestellen.

De website waarop u kan controleren of uw batterij bij de getroffen batterijen hoort is: www.HP.com/go/batteryprogram2016

Of u kan de getroffen modellen nakijken in deze tabel (klik)


Terug naar blog

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux