software voor zakelijke dienstverlening? Offimac natuurlijk!

Uw werking sneller en efficiënter laten verlopen?
Grip en controle verhogen door software voor zakelijke dienstverlening?
Kosten verminderen met nieuwe softwaretoepassingen?

Dankzij onze software voor zakelijke dienstverlening kan u snel en gemakkelijk de efficiëntie van uw bedrijf verhogen. En zal u gelijktijdig uw kosten kunnen reduceren. Bovendien rekent onze software voor zakelijke dienstverlening ook af met uw overtollige administratie en elimineert het inefficiënt dubbelwerk. En daarnaast helpt zij u totaaloverzicht te behouden. Vele voordelen die onze software u kan bieden!

Onze software is een krachtig instrument voor de dienstverlening Want ook in uw branche moet het werk sneller, beter en efficiënter gebeuren. Klik hier en bekijk hier meer detailinfo over onze software voor alle mogelijke afdelingen van uw bedrijf.

SOFTWARE VOOR zakelijke dienstverlening die werkt op elk toestel

Zoals u in hogerstaande foto kunt zien werkt onze software op elk mogelijk toestel. En dat is volgens hoe moderne software voor zakelijke dienstverlening ook hoort te zijn.

Dit reden waarom dit kan is omdat onze software gebaseerd is op Microsoft Dynamics, en meer specifiek op Microsoft Dynamics 365 Business Central. Hieronder vindt u een filmpje over Microsoft Dynamics zelf. De meerwaarde van Offimac is dat wij aan dit Dynamics-platform nog wat meer specifieke software voor zakelijke dienstverlening hebben toegevoegd. Zodat de oplossing nog meer aansluit op de behoeften van bedrijven in uw branche.

Op deze link kunt u kijken voor info en filmpjes van de nieuwste versie van Dynamics 365 Business Central. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

 

deze software voor zakelijke dienstverlening heeft veel voordelen

De Offimac software voor voor zakelijke dienstverlening heeft tot doel uw administratie te verminderen, uw interne processen beter te stroomlijnen, u te helpen kosten besparen en meer winst met minder werklast te realiseren. U kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen, maar echte voordelen boekt u pas als u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt en laat samenwerken op één geïntegreerd softwaresysteem. Met één geïntegreerd softwarepakket beschikt u over de oplossing die u het meeste slagkracht zal geven.

Enkele van de modules uit onze software voor zakelijke dienstverlening zijn:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

uurregistratie

Promoties

Financiën

Boekhouding

magazijn

Scanning

project- en opdrachtbeheer

detailrapporten
...

.

Waarom onze software een goede keuze is?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar lang ICT-specialist
  •  To-the-point, kant-en-klare software voor uw branche
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO: uw objectieve garantie voor kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

Geef ons een seintje als u meer wil weten over onze software voor uw branche!

 

Nog Meer Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service | Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Specifieke ERP software:

ERP voor de groothandel | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

Extra voorbeelden:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International