software voor zakelijke dienstverleners die modern en mobiel is

Uw werking sneller en efficiënter laten verlopen?
Grip en controle verhogen door software voor zakelijke dienstverleners?
Kosten verminderen met software voor zakelijke dienstverlening?

Dankzij onze software voor zakelijke dienstverleners kan u snel en gemakkelijk de efficiëntie van uw bedrijf verhogen. Bovendien zal u gelijktijdig uw kosten kunnen reduceren. En daarnaast rekent onze software voor zakelijke dienstverlening ook af met overtollige administratie. Want het vermijdt inefficiënt dubbelwerk en zorgt voor goede datadoorstroming tussen applicaties. Zodat uw medewerkers geen datawerk moeten herhalen, maar data op kantoor en onderweg steeds ter beschikking is. En daardoor krijgt u ook een slagkrachtige organisatie.

Onze software voor zakelijke dienstverlener is performant. En het is een krachtig systeem voor elke organisatie van klein tot groot. Klik hier en bekijk hier meer detailinfo over onze software voor alle mogelijke afdelingen van uw bedrijf.

 

SOFTWARE VOOR zakelijke dienstverleners die steunt op microsoft

Hieronder ziet u een filmpje van Microsoft Dynamics, dat de basis voor onze software voor zakelijke dienstverlening levert. Dynamics heet vandaag Business Central software. En Business Central is een softwareplatform van Microsoft waarop wereldwijd al meer dan 160.000 klanten werken.

Business Central is zeer krachtig platform met modules voor elke afdeling van uw bedrijf. En bovendien is Business Central ook gekoppeld met Word en Excel, 2 andere toepassingen van Microsoft. Het resultaat is dat u als klant een zeer vertrouwde software krijgt. En wat Offimac doet is aan dit basisplatform nog meer kant-en-klare software voor zakelijke dienstverleners toevoegen. Zodat heel dit softwarepakket nog meer kant-en-klaar voor uw branche is. En u geen maatwerk meer moet doen.

Hier op deze link kan u klikken voor info en filmpjes van de nieuwste versie van Dynamics Business Central. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

 

het doel van software voor zakelijke dienstverleners? meer geld besparen!

De automatisering van bedrijfsprocessen heeft tot doel uw administratie te verminderen, uw interne processen beter te stroomlijnen, u te helpen kosten besparen en meer winst met minder werklast te realiseren. U kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen. Maar echte voordelen boekt u pas als u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt en laat samenwerken op één geïntegreerd softwaresysteem. Met één geïntegreerd softwarepakket beschikt u over de oplossing die u het meeste slagkracht zal geven.

Enkele van de modules uit onze software voor zakelijke dienstverleners zijn de volgende:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

uurregistratie

Promoties

Financiën

Boekhouding

magazijn

Scanning

calculatie

detailrapporten
...

.

Waarom software van offimac?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar lang ICT-specialist
  •  To-the-point, kant-en-klare software voor uw branche
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO gecertificeerd: Uw objectieve garantie voor kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

onze software werkt op elk toestel op dezelfde manier:

 

Nog Meer Oplossingen kan u bestuderen via deze links:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren? klik dan hier:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service | Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Specifieke ERP software:

ERP voor de groothandel | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

Extra beeldmateriaal:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International