Software voor servicebedrijven met een toekomstgerichte visie

Het bouwen van software voor servicebedrijven zit ons al meer dan 30 jaar in de genen. Want wij zorgen wij voor succesvolle implementaties en een goede ondersteuning. En wij waken er over dat klanten ook in de toekomst vlot kunnen blijven groeien. Omdat ook de servicewereld in volle evolutie is. En nog meer zal digitaliseren. Dus samen zorgen we voor minder administratie en meer efficiëntie. Want dat verwachten servicebedrijven van hun IT-partner!

 

 

Waarom kiezen servicebedrijven voor onze software?

Software met KAnt-en-KLARE Modules

De software voor servicebedrijven van Offimac beschikt over heel wat kant-en-klare software modules specifiek gericht op servicebedrijven. Daardoor kunnen wij u een snellere opstart garanderen en een bewezen succesvolle manier van werken aanbieden. Hierdoor vermijdt u duur maatwerk. En hierdoor is uw oplossing ook makkelijker te onderhouden. Bovendien kan u uw systeem ook helemaal volgens uw eigen wens inrichten met modules per afdeling, zodat u geen overbodige zaken moet kopen of installeren. Kijk zeker ook eens op deze links hieronder:

Op deze pagina kan u ook meer details nalezen over onze software voor servicebedrijven en installatie.

En hier vindt u meer detailinfo over de detailinhoud van onze servicemodule zelf.

.

30 jaar ervaring in servicebedrijven

Met meer dan 30 jaar praktijkervaring zit software voor servicebedrijven ons in de genen ingebakken. Wij weten dus waarover we spreken. En we tonen dat graag aan u.

Onze mensen maken het verschil

In het huidige technologische tijdperk pakken veel IT-bedrijven uit met innovatieve softwaretoepassingen. Goede software voor servicebedrijven is een must. En het is zeker ook de basis van een succesvolle samenwerking. Maar succesvolle projecten vergen meer dan alleen maar goede software. Waant steeds vaker echter blijkt dat vooral de mensen achter het ICT-bedrijf het verschil maken. Op basis van een menselijke aanpak realiseren wij kwaliteit en succes. En tellen wij veel tevreden klanten.

Meer kwaliteit voor een eerlijke prijs

Kwaliteit leveren maakt ons fier. Voor ons betekent kwaliteit: meer doen met minder. Onze software voor servicebedrijven gaat bijdragen tot dit doel. Het nakomen van afspraken en het voeren van een transparante communicatie behoren ook tot elk succesvol project. Wij werken volgens ISO. En onze software is door Microsoft gecertificeerd. Zo hoort het volgens ons.

Eén aanspreekpunt voor al uw software is gemakkelijk

Geen ellenlange discussies met verschillende IT- of telecomleveranciers meer. Wij vormen immers uw aanspreekpunt voor heel uw ICT-gebeuren. Van software tot ICT-infrastructuur, wij zorgen voor de totaaloplossing voor ieder servicebedrijf.

 

Online demo?

 

WETEN wat onze klanten er over denken?

 

 

Software voor servicebedrijven

Onze software is kant-en-klaar, snel implementeerbaar, modulair uitbreidbaar én betaalbaar.

U kan hier meer zien en lezen over Dynamics NAV. Lees hier meer over sectorspecifieke functies. En op deze link kan u meer lezen over de nieuwste versie van deze oplossing.

Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

Deze oplossing omvat onder meer de volgende modules:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Magazijn/voorraad

Calculatie

Financiën

Boekhouding

Planning

Projectbeheer

Servicebeheer

Historieken
 

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM