Software voor servicebedrijven


Software voor servicebedrijven zit ons al meer dan 30 jaar in de genen. Niet alleen weten wij dat de implementatie een grote impact heeft op de verschillende verantwoordelijkheden binnen een servicebedrijf. Maar dat het ook zorgt voor vernieuwing en verandering binnen ieder servicebedrijf. Mede door onze ervaring en vakmanschap zijn wij dé ideale partner voor servicebedrijven. 

Waarom kiezen servicebedrijven voor onze software?

Software met KAnt-en-KLARE Modules

De software voor servicebedrijven van Offimac beschikt over heel wat kant-en-klare software modules specifiek gericht op servicebedrijven. Daardoor kunnen wij u een snellere opstart garanderen en een bewezen succesvolle manier van werken aanbieden. Hierdoor vermijdt u duur maatwerk.

30 jaar ervaring in servicebedrijven

Met meer dan 30 jaar praktijkervaring zit software voor servicebedrijven ons in de genen ingebakken. Wij weten dus waarover we spreken.

Onze mensen maken het verschil

In het huidige technologische tijdperk pakken veel technologiebedrijven uit met innovatieve softwaretoepassingen. Steeds vaker echter blijkt dat vooral de mensen achter het ICT-bedrijf het verschil maken. Op basis van een menselijke aanpak realiseren wij oerdegelijke kwaliteit en succes.

Meer kwaliteit voor een eerlijke prijs

Kwaliteit, wat is dat? Voor ons betekent kwaliteit: meer doen met minder. Onze software voor servicebedrijven gaat bijdragen tot dit proces. Het nakomen van afspraken en het voeren van een transparante communicatie behoren ook tot elk succesvol project.

Eén aanspreekpunt voor al uw software

Geen ellenlange discussies met verschillende IT- of telecomleveranciers meer. Wij vormen immers uw aanspreekpunt voor heel uw ICT-gebeuren. Van software tot ICT-infrastructuur, wij zorgen voor de totaaloplossing voor ieder servicebedrijf.


Online demo?


WETEN wat onze klanten er over denken?

 


Software voor servicebedrijven

Volledig geïntegreerde oplossingen, helemaal op maat van servicebedrijven.

 Wij weten hoe we uw bedrijf kunnen stroomlijnen, managen en opvolgen!

Kant-en-klaar, snel implementeerbaar, modulair uitbreidbaar én betaalbaar zoals u het wilt.

U kan hier meer zien en lezen over Dynamics NAV. Lees hier meer over sectorspecifieke functies. En op deze link kan u meer lezen over de nieuwste versie van deze oplossing.

Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

Deze oplossing omvat onder meer de volgende modules:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Magazijn/voorraad

Calculatie

Financiën

Boekhouding

Planning

Projectbeheer

Servicebeheer

Historieken
 


Extra beeldmateriaal:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics