software voor schrijnwerkers met verschillende mogelijke toepassingen

Bent u op zoek naar software voor schrijnwerkers zoals voor verkoop, planning of administratie?

U bent op zoek naar een softwaresysteem waarin overzicht, grip en controle centraal staan? Bovendien zou u ook uw bedrijfskosten willen reduceren? Dan bent u hier aan het juiste adres! Want de software voor schrijnwerkers van Offimac kan u daar mee helpen.

Wij hebben niet alleen toepassingen voor verkoop, planning en administratie. Maar we hebben ook nog tal van andere software zoals voor documenten, scanning, Office en nog veel meer. Elders op onze site vindt u meer info over die oplossingen. Op deze pagina hebben we het vooral onze oplossingen voor verkoop, planning, administratie, boekhouding, aankoop en voorraadbeheer. En toegepast op uw branche.

Wat zijn mijn opties betreffende software voor schrijnwerkers?

Wel, wanneer u ervoor kiest om software in uw bedrijf te implementeren moet u zeker eens nadenken over onze oplossing. Want de hoogste efficiëntie zal uw bedrijf bereiken wanneer u kiest voor één geïntegreerd softwaresysteem. Geen aparte pakketten maar 1 pakket met tal van modules voor tal van afdelingen. Want dat maakt van ons systeem een belangrijk hulpmiddel om minder administratiewerk te moeten doen. En om meer geld te verdienen. Hieronder leggen wij u graag uit waarom onze software voor schrijnwerkers een keuze is. Maar zie hierbij alvast hoe onze software er uit ziet:

 

Wij leveren SOFTWARE VOOR schrijnwerkers die minder administratie willen

Onze software is een krachtige tool voor elke schrijnwerkerij die graag snel, krachtig en efficiënt wil werken.

En wij baseren onze software voor schrijnwerkers op het platform Business Central van Microsoft Dynamics. Omdat wij overtuigd zijn dat dat de keuze is. Want Microsoft staat garant voor zeer goede software. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

Klik hier en bekijk hier meer detailinfo over onze software voor alle mogelijke afdelingen van uw bedrijf.

.

onze SOFTWARE VOOR schrijnwerkers BIEDT VOORDELEN IN EFFICIENTIE EN ADMINISTRATIE

De software die wij u voorstellen heeft tot doel uw administratie te verminderen, uw interne processen beter te stroomlijnen, u te helpen kosten besparen en meer winst met minder werklast te realiseren. U kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen, maar echte voordelen boekt u pas als u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt en laat samenwerken op één geïntegreerd softwaresysteem. Met één geïntegreerd softwarepakket beschikt u over de oplossing die u het meeste slagkracht zal geven.

Enkele van de modules uit onze software voor schrijnwerkers:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

UURREGISTRATIE

DOSSIERBEHEER

FINANCIËN

BOEKHOUDING

FACTURATIE

SCANNING VAN DOCUMENTEN

CALCULATIE

DETAILRAPPORTEN
...

.

.

WAAROM SOFTWARE VAN OFFIMAC?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar lang ICT-specialist
  •  To-the-point, kant-en-klare software voor uw branche
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO-aanpak
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

EXTRA BEELDMATERIAAL:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International