software voor ramen en deuren voor bedrijven met minstens 7 gebruikers

Bent u op zoek naar software voor ramen en deuren? Zoals software voor verkoop, planning of administratie?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Want wij leveren software voor onder meer de verkoop, planning, administratie en nog andere toepassingen. Dus als uw bedrijfsactiviteit de verkoop, het leveren en het plaatsen van ramen en deuren is, leren wij u graag kennen. Want wij kunnen uw branche. En om dit gehele proces van planning en administratie in goede banen te leiden is het een goed idee om voor onze software voor ramen en deuren te kiezen. Omdat u hiermee efficiënter zal kunnen werken. En omdat onze software uw grip, controle en overzicht vergroot. Bovendien zullen uw bedrijfskosten gereduceerd worden. Want wij zorgen voor 1 samenwerkend geheel van softwaretoepassingen, die data met elkaar uitwisselen.

Zoekt u ook mobiele software die u van overal kunt gebruiken?

Wel, wanneer u ervoor kiest om software voor ramen en deuren in uw bedrijf te implementeren kan u kiezen voor verschillende pakketten die u 1 voor 1 aankoopt. De hoogste efficiëntie zal u bedrijf echter bereiken wanneer u kiest voor één geïntegreerd totaalsysteem. En liefst van al voor een systeem dat mobiel is. Want daarmee kan u van overal werken. En dat is wat klanten vandaag de dag ook willen.

Zie hierbij alvast hoe onze software voor ramen en deuren er uit ziet vanop verschillende mogelijke toestellen:

 

.

SOFTWARE VOOR ramen en deuren op basis van microsoft dynamics business central

Zie hierbij info over Microsoft Dynamics, de basis voor onze software voor ramen en deuren:

 

onze software voor ramen en deuren brengt u geld op

Offimac oftware voor ramen en deuren vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Vele verbeteringen kunnen over verschillende afdelingen heen gerealiseerd worden. U kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen, maar echte efficiëntievoordelen realiseert u pas wanneer u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt door één geïntegreerd softwarepakket. Met één geïntegreerd softwarepakket beschikt u over de best mogelijke oplossing, die u ook het meeste kostenvoordelen en opbrengsten zal geven.

Hierbij vindt u enkele van de modules uit onze software voor ramen en deuren:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

Services

MS project

nacalculatie
...

.

Waarom software voor ramen en deuren van offimac?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar lang ICT-specialist in uw branche
  •  To-the-point, kant-en-klare software
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO:9001 is onze manier van werken
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

zie hierbij nog meer schermvoorbeelden:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co