SOFTWARE VOOR PROJECTadministratie van waar u het wil!

Bent u thuis in de projecten?
En wilt u meer weten over de Offimac software voor projectadministratie?
Of bent u op zoek naar moderne en mobiele software voor projectadministratie?

Offimac software voor projectadministratie is onze nieuwste projectoplossing op basis van Microsoft Dynamics. Met dit systeem kan u al uw bedrijfsprocessen aansturen. En zorgen voor een moderne dynamiek in uw administratie. Want zowel in uw projectadministratie als in de andere processen in uw bedrijf zorgen wij voor efficiëntie. Maak hier alvast even kennis met Microsoft Dynamics 365, het platform waarop wij onze software voor projecten bouwden:

.
EEN INTRODUCTIE TOT MICROSOFT DYNAMICS 365 EN EPOSOFT SOFTWARE

Microsoft Dynamics 365 is de nieuwe naam voor de bedrijfssoftware van Microsoft. En EPOsoft van Offimac is gespecialiseerde software voor projecten, bovenop Dynamics 365 Business Central.

EPOsoft is helemaal gebaseerd op de technologie van Microsoft.

 

.

EPOSOFT: EEN TOTAALSYSTEEM VOOR ALLE AFDELINGEN VAN HET BEDRIJF

EPOsoft is een totaaloplossing met modules voor elke afdeling van uw bedrijf.

En EPOsoft maakt het mogelijk om alle afdelingen efficiënt aan te sturen aan de hand van 1 overkoepelend softwaresysteem. Tal van studies bewijzen ook dat zulk systeem voor efficiëntie, winst en besparingen zorgt. 

In onze Business Central software voor projectadministratie moet informatie maar 1 maal ingegeven worden. Het systeem zorgt er voor dat de informatie gedeeld wordt met andere afdelingen op het platform, zodat dubbelwerk niet meer voorkomt. En dit is hoe goede software hoort te werken! Want dat betekent efficiëntie en geldbesparing.

Al de modules hebben zeer herkenbare Microsoft schermen. Bovendien werkt ons pakket ook naadloos samen met andere Microsoft software zoals Office, Excel en Outlook. Gebruikers zijn zeer snel aan de slag met de EPOsoft toepassing. Want het is zeer gebruiksvriendelijke software voor projectadministratie!

VERLICHT UW projectADMINISTRATIE EN ZORGT VOOR DYNAMIEK in uw processen

EPOsoft is de naam van onze Microsoft oplossing. In ons pakket vindt u volgende modules terug:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

MAGAZIJN/VOORRAAD

CALCULATIE

FINANCIËN

BOEKHOUDING

LOGISTIEK

PROJECTBEHEER

SCANNING

RAPPORTERING
.
EPOsoft werd ontwikkeld op basis van 40 jaar ervaring. Deze software voor projectadministratie werd gebouwd volgens ISO9001 en is na lange testen ook gecertificeerd door Microsoft, wat twee belangrijke kwaliteitsbewijzen zijn. Want EPOsoft voldoet aan de strengste normen.

De EPOsoft software voor projectadministratie is dan ook de ideale oplossing voor kleine en middelgrote projectbedrijven op zoek naar efficiëntiewinst. Het is moderne, duurzame en zeer betrouwbare software die helpt om projectadministraties te verlichten en processen te versnellen. 

EPOsoft is de moderne, mobiele digitale oplossing die er voor zorgt dat:

 • Klanten sneller worden geholpen
 • Informatie sneller ter beschikking is
 • Administratie tot een minimum wordt herleid
 • Er geen dubbelwerk is
 • Informatie door de software naadloos wordt gedeeld tussen afdelingen en mensen
 • U korter op de bal kan spelen en klanten sneller kunt bedienen
 • Medewerkers beter geïnformeerd zijn
 • Heel uw onderneming beheerd wordt vanuit 1 softwareplatform
 • Geen aparte pakketten meer nodig zijn
 • Medewerkers weinig opleiding nodig hebben om het te leren
 • Directies en ondernemers beter overzicht, grip en controle 
 • Gebruikers en management betere rapporteringen krijgen
 • Bouwbedrijven efficiëntiewinsten zal boeken

wat is de kracht VAN EPOSOFT SOFTWARE VOOR PROJECTadministratie?

EPOsoft biedt vele voordelen:

GEBRUIKSVRIENDELIJK

HIP & MODERN

100% MOBIEL

UITGEBREID

INTEGREERT MET OFFICE

VEEL STANDAARD

BETROUWBAAR

MARKTLEIDER

BRANCHE SPECIFIEK

BETAALBAAR

CLOUD OF LOKAAL

HUUR OF KOOP 

.

EPOSOFT IS MOBIELE SOFTWARE VAN DE MODERNE GENERATIE!

EPOsoft software voor projectadministratie is ontwikkeld voor moderne bedrijven, die het vanzelfsprekend vinden dat zij steeds overal, altijd en vanop elk toestel met hun software kunnen werken. EPOsoft kunt u gebruiken op Windows, Apple en Android, en zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Want op kantoor werkt u waarschijnlijk het liefst op laptop, PC of tablet. En bent u bij klanten, thuis of onderweg kiest u waarschijnlijk voor tablet of smartphone. EPOsoft werkt op al deze toestellen, waardoor u steeds heel makkelijk aan uw informatie kan. En dus ook steeds uw projectadministratie kunt consulteren!

 

HUREN OF KOPEN, IN DE CLOUD OF LOKAAL, met of zonder maatwerk: HET KAN ALLEMAAL

EPOsoft is flexibel in gebruik en betaling. U kan starten met enkele gebruikers in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan de software ook laten installeren op lokale servers. Onze software voor projectadministratie is uitbreidbaar met gebruikers en modules wanneer u wil. Deze oplossing is inzetbaar in elk bedrijf van klein tot groot!

EPOSOFT EN MICROSOFT DYNAMICS ZIJN VEILIGE KEUZES voor ieder projectbedrijf

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor KMO. Het heeft zeer veel financiële middelen en zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwigheden zoals internet der dingen worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. EPOsoft werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft Dynamics 365 Business Central. En EPOsoft is door Microsoft gecertificeerd. Dus met EPOsoft zit u ook zeer veilig voor de toekomst. En kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw platform!

Slechts weinig softwarehuizen zijn zoals Offimac al 40 jaar actief. En doorheen al deze jaren hebben wij veel ervaring in vele sectoren opgedaan.  En hebben wij vandaag een schat aan know-how in huis. Want in 1996 kozen wij zeer vroeg al voor het verdelen van Navision (nu: Business Central software). En deze jarenlange ervaring hebben wij vertaald in kant-en-klare modules, add-ons en apps. Want dat is wat klanten willen.

Op deze link kan u meer lezen over de geschiedenis en functionaliteiten van Microsoft Dynamics NAV en Business Central.

Op deze link kan u meer lezen over sectorspecifieke functionaliteiten van Offimac voor Business Central software.

Op deze link kan u ook meer details nalezen over onze software voor projectmanagement

.


DE EPOSOFT SOFTWARE VOOR PROJECtadministrtie kan u uitbreiden met meer

Wilt u uw oplossing nog verder uitbreiden? Dit is 1 van de grote sterktes van ons systeem. Want bij ons kunt u uw projectsoftware helemaal op uw maat samenstellen en uitbreiden.  U ontdekt er elders op onze site meer over, maar hierbij vindt u enkele van de mogelijkheden:

ERP | CRM | Planning | Webportaal | Apps | Documentbeheer | SharePoint | Office 365 | Hardware | Scanning | Rapportering

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co