software voor onderhoud? lees u zeker deze pagina dan!

Bent u op zoek naar software voor onderhoud? Dan bent u in goede handen bij ons!

U bent op zoek naar een efficiënte administratie waar overzicht, grip en controle centraal staan? Bovendien zou u ook kosten willen reduceren? Dan bent u hier aan het juiste adres. Want de software voor onderhoud van Offimac kan u hiermee helpen. En zal u aangenaam verrassen door zijn mobiel en modern ontwerp, dat bovendien zeer gebruiksvriendelijk is. Zodat uw medewerkers ook graag met onze toepassingen zullen werken.

Heeft Offimac meerdere keuzes inzake software voor onderhoud? Ja!

Natuurlijk. Want als u ervoor kiest om software voor onderhoud in uw bedrijf te implementeren kan u onder andere kiezen voor onze planningssoftware, een ERP-oplossing of andere softwarepakketten. Want wij hebben een groot software-aanbod zoals u op deze site kunt lezen. Maar software heeft natuurlijk tot doel om klanten te helpen geld verdienen. En de hoogste efficiëntie zal u bedrijf bereiken wanneer u kiest voor één geïntegreerd systeem. Want dat zorgt er voor dat alle software met elkaar communiceert. En zo zal uw bedrijf ook de meeste voordelen ondervinden en dus meer geld verdienen. Offimac is uw partner hiervoor. Want wij zorgen er voor dat onze software samenwerkt met al de afdelingen in uw bedrijf!

 

.

onze SOFTWARE VOOR onderhoud bouwt verder op de sterke basis van microsoft

Onze software is een krachtige oplossing voor elk bedrijf. Omdat wij modules hebben voor haast elke afdeling. En omdat wij zo ook hele bedrijven kunnen automatiseren met 1 platform. Klik hier en bekijk hier meer detailinfo over onze software voor alle mogelijke afdelingen van uw bedrijf.

Wij ontwikkelen echter niet alle toepassingen van A tot Z zelf. Wij maken gebruik van Microsoft Dynamics als basis voor onze software voor onderhoud. Want dat is de beste bedrijfssoftware voor KMO. En bovendien werkt Dynamics ook perfect samen met andere Microsoft-oplossingen zoals Word en Excel. Zodat klanten erg herkenbare software krijgen. En natuurlijk ook kunnen meegenieten van al de nodige garanties van Microsoft voor toekomstige updates, nieuwe versies en verbeteringen.

Dynamics heet vandaag Business Central software. Hier kan u kijken voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er weldra mogelijk zijn.

.

onze SOFTWARE VOOR onderhoud BIEDT VOORDELEN IN EFFICIENTIE EN ADMINISTRATIE

Onze oplossingen hebben tot doel uw administratie te verminderen, uw interne processen beter te stroomlijnen, u te helpen kosten besparen en meer winst met minder werklast te realiseren. U kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen, maar echte voordelen boekt u pas als u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt. En ze laat samenwerken op één geïntegreerd softwaresysteem. Zo kan de software data uitwisselen zodat u minder werk hebt.

Met één geïntegreerd softwarepakket beschikt u over de digitale oplossing die u het meeste slagkracht zal geven. En het meest voordelen zal bieden.

Dit zijn enkele van de modules uit onze software voor onderhoud:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

UURREGISTRATIE

DOSSIERBEHEER

FINANCIËN

BOEKHOUDING

FACTURATIE

SCANNING VAN DOCUMENTEN

CALCULATIE

DETAILRAPPORTEN

...

.

.

.

WAAROM kiezen klanten voor SOFTWARE VAN OFFIMAC?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar lang ICT-specialist
  •  To-the-point, kant-en-klare software voor uw branche
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  Onze ISO-aanpak
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

Wilt u graag meer onze over onze moderne software? Laat het ons weten!

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent