software voor metaalbedrijven die stevig is als staal

U wilt efficiënter werken?
En u wilt meer weten over software voor metaalbedrijven?
Of wilt u meer grip en controle dankzij goede software voor uw verkoop, administratie en planning?

De uitdagingen voor metaalbedrijven zijn vandaag de dag niet gering. Want iedereen wil zo veel mogelijk marge maken, wat de noodzaak om sneller, efficiënter en beter te werken vergroot. Maar onze software voor verkoop, planning en administratie kunnen de efficiëntie van uw bedrijf verhogen en uw kosten en administratie reduceren. En daarom is onze software voor metaalbedrijven een belangrijke tool om u te helpen in de competitieve strijd.

 

bekijk hier meer detailinfo over onze software voor alle mogelijke afdelingen van uw bedrijf.

SOFTWARE VOOR metaalbedrijven DIE ijzersterk IN HAAR SCHOENEN STAAT

Wij werken voor het realiseren van software voor metaalbedrijven samen met Microsoft Dynamics. Omdat we dat de beste basis voor KMO's vinden. En omdat daarin ook een module voor boekhouding zit, die naadloos aansluit met onze software voor metaalbedrijven. Zodat klanten 1 samenwerkend geheel krijgen. Want Microsoft levert goede administratieve toepassingen waarmee wij onze software voor metaalbedrijven verder kunnen afwerken.

Hieronder ziet u een filmpje van Microsoft Dynamics, dat u hopelijk al een eerste beeld geeft over onze bedoeling.

Als u nog meer wil zien, dan kan u hier klikken voor meer info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

 

deze SOFTWARE VOOR metaalbedrijven BIEDT VOORDELEN IN EFFICIENTIE EN ADMINISTRATIE

Onze software heeft tot doel uw administratie te verminderen, uw interne processen beter te stroomlijnen, u te helpen kosten besparen en meer winst met minder werklast te realiseren. U kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen, maar echte voordelen boekt u pas als u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt en laat samenwerken op één geïntegreerd softwaresysteem. Met één geïntegreerd softwarepakket beschikt u over de oplossing die u het meeste slagkracht zal geven.

Enkele van de modules uit onze software voor metaalbedrijven:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

UURREGISTRATIE

productieBEHEER

FINANCIËN

BOEKHOUDING

FACTURATIE

SCANNING VAN DOCUMENTEN

CALCULATIE

DETAILRAPPORTEN

...

.

.

.

.

WAAROM SOFTWARE VAN OFFIMAC voor uw metaalbedrijf?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar lang ICT-specialist
  •  To-the-point, kant-en-klare software voor uw branche
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO:9001 is de leidraad voor onze aanpak
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

Meer weten? Bel of mail ons zeer zeker!

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx