DIT IS SOFTWARE VOOR MACHINEBOUW WAAROP U KUNT REKENEN

U wil efficiënter werken?
En u wilt meer weten over software voor machinebouw?
Of wilt u meer grip en controle? En minder werk dankzij goede software?

De uitdagingen voor machinebouwers zijn vandaag de dag niet gering. Iedereen ondervindt druk op zijn marges, wat de noodzaak om sneller en efficiënter te werken vergroot. Onze oplossingen voor verkoop, planning en administratie kunnen de efficiëntie van uw bedrijf verhogen. En uw kosten en administratie reduceren. Want onze software voor machinebouw is een belangrijke tool om uw processen goed aan te sturen. En om u te helpen meer geld te verdienen.

 

BEKIJK HIER MEER DETAILINFO OVER ONZE SOFTWARE VOOR ALLE MOGELIJKE AFDELINGEN VAN UW BEDRIJF.

 

SOFTWARE VOOR MACHINEBOUW DIE STERK IN HAAR SCHOENEN STAAT

Net zoals u graag goede machines bouwt, zo bouwen wij graag goede software die lang meegaat.

Vroeger bouwden wij onze software voor machinebouw van A tot Z compleet zelf. Sinds 1996 doen we dat niet meer, maar kopen wij goede componenten aan en voegen daar extra functies aan toe. Zodat onze oplossing zeer goed maar ook zeer toekomstgericht is. En dat wij onze klanten daarmee de beste continuïteit, innovatie en bedrijfszekerheid kunnen bieden.

De basis voor onze software voor machinebouw steunt op Microsoft Dynamics 365 Business Central. Misschien zegt die naam u niets, maar het is de beste software op de markt voor KMO-bedrijven. En het is software die vaak op de markt nog Navision genoemd wordt. Het is een zeer compleet systeem waarover u op andere pagina's van onze site meer kunt lezen. Maar hier kan u ook klikken voor meer info en filmpjes van de nieuwste versie. En hier vindt u meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

De bedoeling van Microsoft Dynamics is KMO's een oplossing bieden voor elke afdeling van hun bedrijf. En er voor te zorgen dat al de verschillende softwaretoepassingen data met elkaar uitwisselen, zodat klanten minder werk moeten doen. In dit filmpje ziet u er ook alvast iets meer over:

 

ONZE SOFTWARE EN AANPAK BIEDT VOORDELEN IN EFFICIENTIE EN ADMINISTRATIE

Offimac software voor machinebouw heeft tot doel uw administratie te verminderen, uw interne processen beter te stroomlijnen, u te helpen kosten besparen en meer winst met minder werklast te realiseren. U kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen, maar de echte voordelen boekt u pas als u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt en laat samenwerken op één geïntegreerd softwaresysteem. Met één geïntegreerd softwarepakket beschikt u over de oplossing die u het meeste slagkracht zal geven. En tal van studies bewijzen dat ook.

Zo zijn enkele van de modules uit onze software voor machinebouwers:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

UURREGISTRATIE

PRODUCTIEBEHEER

PROJECTBEHEER

BOEKHOUDING

FACTURATIE

SCANNING VAN DOCUMENTEN

CALCULATIE

DETAILRAPPORTEN

 

...

.

.

.

WAAROM ZOU U SOFTWARE VAN OFFIMAC VOOR UW BEDRIJF IN HUIS HALEN?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar lang ICT-specialist
  •  To-the-point, kant-en-klare software voor uw branche
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO-aanpak voor kwaliteitsborging & zekerheid, dat is onze manier van werken
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

 ZOU U GRAAG MEER WETEN OF ZIEN VAN ONZE SOFTWARE? BEL OF MAIL ONS!

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent