software voor Logistiek op basis van microsoft dynamics

Bent u op zoek naar software voor de logistiek? En wilt u graag betrouwbare software voor uw bedrijf?

U bent op zoek naar een efficiëntere bedrijfswerking waar meer overzicht, grip en controle centraal staan? Bovendien zou u ook uw bedrijfskosten willen reduceren? Dan bent u aan het juiste adres. Want de software voor logistiek van Offimac kan u hiermee helpen.

Als u er voor kiest om software voor logistiek in uw bedrijf te implementeren kan u kiezen voor onze planningssoftware, een ERP-systeem of een ICT-totaaloplossing. De hoogste efficiëntie zal u bedrijf bereiken wanneer u kiest voor een geïntegreerd softwaresysteem. Op deze manier zal onze software voor logistiek een belangrijke tool zijn om u te helpen concurreren.

Onze software is een krachtig systeem, met modules voor tal van afdelingen en processen. Klik hier en bekijk hier meer detailinfo over onze software voor alle mogelijke afdelingen van uw bedrijf.

SOFTWARE VOOR logistiek DIE STEVIG IN HAAR SCHOENEN STAAT

Net zoals u waarschijnlijk graag goede diensten levert aan uw klanten, zo leveren wij ook graag goede software. En om dat te doen gebruiken wij Microsoft Dynamics als softwarefundament. Want dit platform van Microsoft bevat modules voor tal van afdelingen van uw bedrijf. En het staat borg voor toekomstige innovaties en updates. Op die manier bent u gerust voor een goede administratie op de korte termijn maar ook lange termijn.

Zie hierbij een filmpje van Microsoft Dynamics, de basis voor onze software voor logistiek. En klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. Voor meer info over de 2 verschillende varianten die er zijn kan u klikken op de link in deze zin.

 

onze SOFTWARE VOOR logistiek BIEDT VOORDELEN IN EFFICIENTIE EN ADMINISTRATIE

De doelstellingen van onze software zijn heel eenvoudig: uw administratie verminderen, uw interne processen stroomlijnen en u te helpen kosten besparen. Of nog anders gesteld komt er op neer om minder werklast te realiseren en dus meer winst te maken. Om dit te doen kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen. Maar echte voordelen boekt u pas als u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt en laat samenwerken op één geïntegreerd softwaresysteem. Met één geïntegreerd softwarepakket beschikt u over de oplossing die u het meeste slagkracht zal geven. Enkele van de modules uit onze software voor logistiek zijn:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

UURREGISTRATIE

DOSSIERBEHEER

FINANCIËN

BOEKHOUDING

FACTURATIE

SCANNING

jobs

DETAILRAPPORTEN

...

.

.

.

WAAROM SOFTWARE VAN OFFIMAC?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar lang ICT-specialist
  •  To-the-point, kant-en-klare software voor uw branche
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

EXTRA BEELDMATERIAAL:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux