Software voor installatiebedrijven

De implementatie van software voor installatiebedrijven heeft een grote impact op de verschillende verantwoordelijkheden binnen een installatiebedrijf. Het zorgt immers voor vernieuwing en verandering. Met meer dan 30 jaar ervaring bezitten wij dan heel wat vakmanschap om dit tot succesvol te realiseren. Mede daarom zijn wij dé ideale partner voor installatiebedrijven. 


Software voor installatiebedrijven in beeld

Omdat het oog ook wat wilt kan u hier filmpjes bekijken over onze basisplatformen voor software voor installatiebedrijven.

Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er zijn.


Waarom kiezen installatiebedrijven voor onze software?

KAnt-en-KLARE Modules

Offimac beschikt over heelwat kant-en-klare modules specifiek voor installatiebedrijven. Daardoor kunnen wij u een snellere opstart en een bewezen succesvolle manier van werken aanbieden. Hierdoor vermijdt u duur maatwerk.

30 jaar ervaring in uw sector

Met meer dan 30 jaar praktijkervaring zit software gemaakt voor installatiebedrijven ons in de genen ingebakken.

Onze mensen maken het verschil

In het huidige technologische tijdperk pakken veel technologiebedrijven uit met innovatieve softwaretoepassingen. Steeds vaker echter blijkt dat vooral de mensen achter het ICT-bedrijf het verschil maken. Op basis van een menselijke aanpak realiseren wij oerdegelijke kwaliteit en succes.

Meer kwaliteit voor een eerlijke prijs

Als het gaat over de implementatie van software voor installatiebedrijven houden wij er een aparte visie op na. Kwaliteit betekent voor ons: meer doen met minder. Deze aparte visie betekent: het nakomen van afspraken en het voeren van een transparante communicatie.

Eén aanspreekpunt voor al uw ICT

Geen ellenlange discussies met verschillende IT- of telecomleveranciers meer, Offimac is één aanspreekpunt voor heel uw ICT. Van bedrijfssoftware tot ICT-infrastructuur, wij zorgen voor de totaaloplossing.


Online demo?


Benieuwd hoe onze klanten erover denken?


Software voor installatiebedrijven

Volledig geïntegreerde oplossingen, helemaal op maat van installatiebedrijven.

 Wij weten hoe we uw installatiebedrijf kunnen stroomlijnen, managen en opvolgen!

Kant-en-klaar, snel implementeerbaar, modulair uitbreidbaar én betaalbaar zoals u het wilt.

U kan hier meer zien en lezen over Dynamics NAV. Lees hier meer over sectorspecifieke functies. En op deze link kan u meer lezen over de nieuwste versie van deze oplossing.

Deze oplossing omvat onder meer de volgende modules:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Magazijn/Voorraad

Calculatie

Financiën

Boekhouding

Planning

Projectbeheer

Servicebeheer

Historieken
 


Extra beeldmateriaal:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Microsoft Dynamics NAV ERP van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij de Microsoft Dynamics NAV-oplossing van Offimac zijn we verder kunnen groeien zonder extra personeel aan te werven. Er staat een pak minder cash vast, binnen het kwartier kan ik een volledige winkel auditen én optimaliseren, doorbestellen gaat supersnel en ik kan zeer snel trends detecteren. Bijzonder efficiënt."

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics NAV van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
Op aanvraag
IT-manager
NAV klant die overstapte naar Offimac

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx