onze software voor uw ingenieursbureau helpt u efficient te werken

De implementatie van software voor een ingenieursbureau betekent een belangrijk veranderingsproces voor ieder bureau. Maar het vakmanschap om dit proces met succes te begeleiden, zit met 40 jaar praktijkervaring in de genen van Offimac. En dat maakt een groot verschil. Want wij hebben uiteraard zeer goede software. Maar naast goede software zorgt onze expertise en ervaring ook voor succesvolle implementaties. En voor zowel software als know-how zit u zeer goed bij ons.

Wij zijn al jarenlang actief in uw branche. En hier kunt u kijken naar meer detailinfo over onze oplossing voor uw branche.

Ontdek hier hoe onze software er uit ziet op tal van mogelijke toestellen:


Waarom zou u kiezen voor onze software voor uw ingenieursbureau?

 

Onze mensen maken het verschil

Naast onze vooruitstrevende software voor uw ingenieursbureau is ook de expertise en de mensgerichte aanpak van Offimac een zeer groot pluspunt voor klanten. Want de mensvriendelijke aanpak van Offimac loont Niet alleen door hun vakmanschap en kwaliteit bij de implementatie van bedrijfssoftware in de ingenieurssector zijn onze mensen er voor u. Maar ook door 40 jaar lang ervaring op de teller weten onze klanten dat wij hun medewerkers ook goed begeleiden. En dat maakt ook een verschil. Want software implementeren vereist ook menselijke skills.

Eerlijke prijzen voor meer kwaliteit

Bij de implementatie van software voor ingenieursbureaus, houden wij er bij Offimac een aparte visie op na. Voor ons betekent kwaliteit: meer doen met minder. Het nakomen van afspraken, binnen het afgesproken budget en met een transparante
communicatie, komt dan ook op de eerste plaats.

Onze software steunt op Microsoft

Gedaan met opzoeken van data in te veel verschillende softwarepakketten. Want oplossingen van Offimac vormen 1 totaalsysteem met daarin toepassingen voor elke afdeling. Bovendien steunen deze oplossingen allemaal op Microsoft-technologie. Want dat is uw garantie voor betrouwbare maar ook toekomstgericht software voor uw ingenieursbureau. En dankzij Offimac heeft u bovendien één aanspreekpunt voor al uw ICT. Van bedrijfssoftware tot infrastructuur. Want wij hebben veel oplossingen in huis zoals u op deze site kunt lezen. En daardoor besparen wij u ook tijd en geld. Want u kan heel veel van uw ICT aan ons toevertrouwen.

 

 

software voor het ingenieursbureau: wij hebben een pakket van a tot z

Wij hebben heel wat oplossingen die we verdelen. Maar op deze pagina hebben we het specifiek over software voor de verkoop, planning en administratie. De oplossing die wij daarvoor hebben is een volledig geïntegreerd pakket, helemaal op maat van ingenieursbedrijven. En dit systeem steunt op Microsoft Dynamics.

Ons pakket voor ingenieursbureaus is kant-en-klaar, snel implementeerbaar, modulair én betaalbaar. En deze bestaat onder meer uit volgende mogelijke modules:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Projectbeheer

Calculatie

Financiën

Boekhouding

Planning

Timesheets

Mobiel

Rapportering
 

.

software voor ingenieursbureau: enkele van onze klanten getuigen graag

 

 

wilt u graag Meer weten? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier!

 

Nog Meer Oplossingen die we u kunnen voorstellen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service | Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Specifieke ERP software:

ERP voor de groothandel | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

Extra beeldmateriaal van onze software voor ingenieursbureau:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux