SOFTWARE VOOR ict-bedrijven: DIT IS DE BESTE OPLossing voor uw branche!

Op zoek naar naar software voor ICT-bedrijven om efficiënt te werken en kosten te drukken?

Hebt u ook heel wat administratie in uw bedrijf? Wilt u die in goede banen moet leiden? Bent u op zoek naar een efficiënte oplossing die u werk en kosten bespaart ? En denkt u hiervoor aan betaalbare software? Maak dan kennis met ons! Want de software voor ICT-bedrijven van Offimac helpt u hiermee. En die is heel modern, betrouwbaar en mobiel. Bovendien zijn wij zelf al 40 jaar actief in uw branche en weten wij dus heel goed wat ICT-bedrijven nodig hebben. Zie hier enkele voorbeelden van hoe mobiel onze software is:

 

Zijn er verschillende soorten van software voor ICT bij Offimac verkrijgbaar? Ja!

Ja, inderdaad. Want software voor ICT-bedrijven kan uit tal van pakketten bestaan. U kan er voor kiezen om software voor elke afdeling apart te installeren. Maar de hoogste efficiëntie zal u maar bereiken als u kiest voor één geïntegreerde oplossing. Een totaalsysteem waarbij software verbonden is met elkaar. Want zulke aanpak leidt tot efficiëntie, besparingen en betere klantenservice. En natuurlijk dat wij zulke software voor u in huis hebben.

Als ICT-bedrijf bent u zelf ook heel thuis in ICT. Maar binnen onze branche zijn er nog tal van disciplines waarvan hardware en software de 2 grootste groepen zijn. Met Offimac zijn wij zelf al 40 jaar actief in hardware en software. Daarnaast deden wij in het verleden ook nog aan detachtering. Dit betekent dus dat wij uit eigen ervaring veel kunnen tonen als het over de software voor ICT-bedrijven gaat. En die kennis vertaalden wij dan ook nog een performante oplossing voor uw en onze branche.

Wij hebben tal van software kant-en-klaar. Zie hieronder enkele van onze modules en oplossingen. Toepassingen die wij allemaal met elkaar integreren tot 1 krachtige totaaloplossing. Zodat u een goede administratie krijgt.

 

SOFTWARE VOOR ICT-bedrijven DIE STEUNT OP MICROSOFT FUNDAMENTEN

Microsoft moeten we u ongetwijfeld niet meer voorstellen. Want de kans is zeer groot dat u er zelf ook een partner van bent.

Zie hierbij een visueel beeld van de interface van Microsoft Dynamics, de basis van onze software voor ICT-bedrijven. Vandaag heet deze basis Business Central software. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

.

.

.

wAT IS DE KRACHT VAN OFFIMAC SOFTWARE VOOR DE ict?

GEBRUIKSVRIENDELIJK

HIP & MODERN

100% MOBIEL

UITGEBREID

INTEGREERT MET OFFICE

VEEL STANDAARD

BETROUWBAAR

MARKTLEIDER

KANT-EN-KLAAR

BETAALBAAR

CLOUD OF LOKAAL

HUUR OF KOOP

 

 

.

.


SOFTWARE VOOR ict-bedijven: WAarom zou u dit implementeren?

Offimac software voor ICT-bedrijven vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Vele verbeteringen kunnen over verschillende afdelingen heen gerealiseerd worden. U kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen, maar echte efficiëntievoordelen realiseert u pas wanneer u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt door één geïntegreerd softwarepakket. Met één geïntegreerd softwarepakket beschikt u over de best mogelijke oplossing, die u ook het meeste kostenvoordelen en opbrengsten zal geven.

Hierbij vindt u enkele van de modules uit onze software voor de verhuurbranche:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

CALCULATIES

VERHUURBEHEER

FINANCIËN

BOEKHOUDING

PLANNING

SERVICES

PROJECTBEHEER

NACALCULATIE
...

.

.

WAAROM SOFTWARE VOOR VAN OFFIMAC?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 40 jaar lang ICT-specialist
  •  To-the-point, kant-en-klare software
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO: uw objectieve garantie voor kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co