software voor handel en marktleider in tal van sectoren? microsoft!

De implementatie van software voor handel geeft een heel vernieuwingsproces weer voor elk handelsbedrijf. Niet alleen zit het vakmanschap om dit proces met succes te begeleiden in onze genen. Maar hebben wij ook meer dan 40 jaar praktijkervaring in de handelssector. Want wij begonnen hier al mee in 1978. En hierdoor zijn wij de ideale softwarepartner voor de handelaar. Bovendien is onze software voor handel zo gebouwd dat u het afdeling per afdeling kunt uitbouwen. Klik hier en bekijk hier meer detailinfo over onze software voor alle mogelijke afdelingen van uw bedrijf.

 

Waarom kiezen handelsbedrijven voor onze software?

Onze mensen maken het verschil, want ict blijft mensenwerk

In een tijdperk waarin vele technologiebedrijven uitpakken met vooruitstrevende software oplossingen, blijken steeds vaker de mensen achter ICT-bedrijf het verschil te maken. Steeds opnieuw kiezen KMO's, zo blijkt, voor Offimac omwille van de aanwezige know-how en de persoonlijke aanpak. Het streven naar vakmanschap en kwaliteit is een streven dat de Offimac medewerkers dagelijks in de praktijk kunnen omzetten.

wij bieden Meer kwaliteit voor een eerlijke prijs

Als het gaat om bedrijfssoftware voor handel, hanteren wij een aparte visie. Kwaliteit betekent voor ons: meer doen met minder. Het nakomen van afspraken, binnen het afgesproken budget en met een transparante communicatie, komt dan ook op de eerste plaats.

wij zijn Eén enkel aanspreekpunt voor heel uw ict, wat u tijd en geld bespaart

Dankzij Offimac hoeft u geen ellenlange discussies te voeren met verschillende IT- of telecomleveranciers. Offimac vormt immers één enkel aanspreekpunt voor uw ganse informatica, van bedrijfssoftware tot infrastructuur. Offimac zorgt voor de totaaloplossing.

 

Bedrijfssoftware voor handelsbedrijven, met stevige fundamenten

Wij leveren een volledig geïntegreerde oplossing, helemaal op maat van handelsbedrijven.

Wij weten hoe we uw bedrijf kunnen stroomlijnen, managen en opvolgen!

Onze software is kant-en-klaar, snel implementeerbaar, modulair uitbreidbaar én betaalbaar zoals u het wilt. Vroeger heette deze bedijfssoftware Dynamics NAV, maar vandaag heet deze Business Central software.

U kan hier meer zien en lezen over Dynamics NAV. Lees hier meer over sectorspecifieke functies. En op deze link kan u meer lezen over de nieuwste versie van deze oplossing.

Deze oplossing omvat onder meer de volgende modules:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Magazijn/Voorraad

Uitgebreide Trade

Financiën

Boekhouding

Logistiek

After Sales

Scanning

Rapportering
 

 

Online demo?

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM