Software voor drukkerij en printing op basis van microsoft = supermodern

De implementatie van bedrijfssoftware voor drukkerijen betekent een belangrijk veranderingsproces voor iedere drukkerij. Dankzij onze PrintVis software voor Dynamics hebben wij een ijzersterke oplossing voor uw branche in huis. Want deze software voor drukkerij en printing is het neusje van de zalm voor uw branche! Deze oplossing wordt verkocht in 195 landen, maar is helemaal aangepast aan de Belgische markt en wetgeving.

Bovendien hebben wij modules voor elke afdeling van uw bedrijf, inclusief een boekhouding. Contacteer ons voor meer info!

 

Waarom kiezen drukkerijen voor onze software?

Onze mensen maken het verschil

Naast onze vooruitstrevende softwaretoepassingen blijkt ook de know-how en de mensgerichte aanpak van Offimac een zeer groot pluspunt voor uw sector. Niet alleen maken de mensen achter Offimac het verschil, maar streven zij ook naar vakmanschap en kwaliteit bij de implementatie van bedrijfssoftware. Wij hebben hierin al meer dan 30 jaar lang ervaring.

Eerlijke prijzen voor meer kwaliteit

Bij de implementatie van software voor drukkerijen houden wij er bij Offimac een aparte visie op na. Voor ons betekent kwaliteit: meer doen met minder. Het nakomen van afspraken, binnen het afgesproken budget en met een transparante
communicatie, komt dan ook op de eerste plaats.

Uw aanspreekpunt voor alle ICT-oplossingen

Gedaan met ellenlange discussies met verschillende IT- of telecomleveranciers want dankzij Offimac heeft u één aanspreekpunt voor al uw ICT en software-oplossingen. Van bedrijfssoftware tot infrastructuur. Wij hebben alle oplossingen in huis !

 

Online demo?

 

Software voor drukkerij en printing

Volledig geïntegreerde oplossing, helemaal op maat van drukkerijen.

Wij weten hoe we uw bedrijf kunnen stroomlijnen, managen en opvolgen!

Kant-en-klaar, snel implementeerbaar, modulair uitbreidbaar én betaalbaar zoals u het wilt.

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Magazijn/voorraad

Calculatie

Planning

Boekhouding

Productie

Job management

Scanning

Logistiek
 

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International