software VOOR distributie implementeren wij al sinds 1978

De implementatie van software voor distributie geeft een heel vernieuwingsproces weer voor elk distributiebedrijf. Niet alleen zit het vakmanschap om dit proces met succes te begeleiden in onze genen, maar hebben wij ook meer dan 30 jaar praktijkervaring in de distributiesector. Hierdoor zijn wij de ideale software partner voor distributie.

 

Waarom kiezen distributiebedrijven voor onze software?

| mensen maken het verschil

In een tijdperk waarin vele technologiebedrijven uitpakken met vooruitstrevende software oplossingen, blijken steeds vaker de mensen achter ICT-bedrijf het verschil te maken. Steeds opnieuw kiezen KMO's, zo blijkt, voor Offimac omwille van de aanwezige know-how en de persoonlijke aanpak. Het streven naar vakmanschap en kwaliteit is een streven dat de Offimac medewerkers dagelijks in de praktijk kunnen omzetten.

| Meer kwaliteit voor een eerlijke prijs

Als het gaat om bedrijfssoftware voor distributie, hanteren wij een aparte visie. Kwaliteit betekent voor ons: meer doen met minder. Het nakomen van afspraken, binnen het afgesproken budget en met een transparante communicatie, komt dan ook op de eerste plaats.

| Eén enkel aanspreekpunt voor heel uw ict

Dankzij Offimac hoeft u geen ellenlange discussies te voeren met verschillende IT- of telecomleveranciers. Offimac vormt immers één enkel aanspreekpunt voor uw ganse informatica, van bedrijfssoftware tot infrastructuur. Offimac zorgt voor de totaaloplossing.

 

Bedrijfssoftware voor distributiebedrijven

Volledig geïntegreerde oplossing, helemaal op maat van distributiebedrijven. 

 Wij weten hoe we uw bedrijf kunnen stroomlijnen, managen en opvolgen!

Kant-en-klaar, snel implementeerbaar, modulair uitbreidbaar én betaalbaar zoals u het wilt. Dat is software voor distributie van Offimac. Deze software heette vroeger NAV, maar heet vandaag Business Central software.

U kan hier meer zien en lezen over Dynamics NAV. Lees hier meer over sectorspecifieke functies. En op deze link kan u meer lezen over de nieuwste versie van deze oplossing.

Deze oplossing omvat onder meer de volgende modules:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Magazijn/Voorraad

Uitgebreide Trade

Financiën

Boekhouding

Logistiek

After Sales

Scanning

Rapportering 

Online demo?

 

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics