software voor dienstenbedrijven die meer efficientie willen

Uw werking sneller en efficiënter laten verlopen?
Grip en controle verhogen door software voor dienstenbedrijven?
Kosten verminderen met onze software voor uw branche?

Dankzij onze software voor dienstenbedrijven kan u snel en gemakkelijk de efficiëntie van uw bedrijf verhogen. En kosten kunnen reduceren. Ook rekent onze software voor zakelijke dienstverlening af met uw overtollige administratie. En deze elimineert inefficiënt dubbelwerk. Wat zorgt voor meer tevreden medewerkers en klanten. Bovendien helpt zij u totaaloverzicht te behouden. En de krachtige rapportering die er bij hoort maakt het geheel compleet. Want die zorgt er voor dat u kort op de bal kunt spelen.

Onze software voor dienstenbedrijven is een krachtige tool voor elk bedrijf in de dienstverlening. En het is een oplossing die erg toekomstgericht is. Want het steunt op Microsoft-fundamenten. En onze software is modern en mobiel. Zodat het door uw medewerkers op elk denkbaar plaats gebruikt kan worden, op kantoor, bij de klanten of onderweg.

Alvast meer weten? Klik hier en bekijk hier meer detailinfo over onze software voor alle mogelijke afdelingen van uw bedrijf.

moderne en mobiele sOFTWARE VOOR dienstenbedrijven, dankzij microsoft-techniek

Zoals hierboven al gesteld vormt Microsoft Dynamics de basis voor onze software voor dienstenbedrijven. Microsoft Dynamics is de divisie van Microsoft voor bedrijfssoftware, administratie en verkoop. En binnen die divisie is Business Central software het platform voor kleine en middelgrote bedrijven. 

De meerwaarde van Offimac is dat wij bovenop Business Central specifieke modules hebben bijgeschreven, die kant-en-klaar kunnen aangeboden worden. En daarmee leveren wij een zeer interessante totaaloplossing. Want dat is wat onze software voor dienstenbedrijven toch wel is.

Wilt u meer weten over het doel van Microsoft Dynamics? Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

 

offimac software voor dienstenbedrijven biedt veel voordelen

Software voor dienstenbedrijven helpt uw administratie te verminderen, uw interne processen beter te stroomlijnen, u te helpen kosten besparen en meer winst met minder werklast te realiseren. U kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen, maar echte voordelen boekt u pas als u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt en laat samenwerken op één geïntegreerd softwaresysteem. Met één geïntegreerd softwarepakket beschikt u over de oplossing die u het meeste slagkracht zal geven.

Enkele van de modules uit onze software voor dienstverlening:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

uurregistratie

Promoties

Financiën

Boekhouding

magazijn

Scanning

calculatie

detailrapporten
...

.

Waarom offimac?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar lang ICT-specialist
  •  To-the-point, kant-en-klare software voor uw branche
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO-aanpak
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

meer weten over onze oplossingen? laat het ons weten!

 

Nog Meer Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service | Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Specifieke ERP software:

ERP voor de groothandel | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

Extra voorbeelden:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux