software voor diensten voor efficientie in het dienstenbedrijf

Uw planning en administratie sneller en efficiënter laten verlopen?
Wilt u het overzicht verhogen door software voor diensten?
Kosten onder controle krijgen met software voor de moderne dienstverlening?

Dankzij onze software voor diensten kan u snel en gemakkelijk de efficiëntie van uw bedrijf verhogen. Zodat u meer geld kunt verdienen. Want dat willen dienstverleners. Bovendien zal u gelijktijdig uw kosten kunnen reduceren. Ook rekent ons pakket af met uw overtollige administratie. En inefficiënt dubbelwerk behoort tot het verleden. Bovendien helpt onze software u ook om overzicht, grip en controle te behouden. Want in de competitieve wereld van vandaag moet snel gehandeld worden. En het daarom extra belangrijk om goed overzicht te behouden. Maar onze goede rapporteringsoplossingen helpen u ook daarmee. Zodat u steeds kort op de bal kunt spelen.
 
Onze software voor diensten is een krachtig digitaal system. Het is een modern en mobiel platform op basis van Microsoft-techniek. En het is gebruiksvriendelijke software voor elke organisatie in de dienstverlenende sector.

Zie hier alvast voorbeelden van onze software voor diensten vanop verschillende mobiele toestellen:

offimac SOFTWARE steunt op 40 jaar ervaring en expertise

Wij hebben 40 jaar ervaring in automatisering. Vroeger schreven wij onze software voor diensten van A tot Z zelf. Sinds 1996 gebruiken wij hiervoor het Navision-platform dat in 2002 opgekocht werd door Microsoft. En Microsoft bracht dit product onder in zijn divisie Microsoft Dynamics.

Microsoft Dynamics heet vandaag Business Central software. Het is een platform met meer dan 160.000 klanten wereldwijd. En dus een zeer betrouwbaar systeem. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

 

mobiele software voor de moderne dienstverlening, met modules per afdeling

Offimac software voor diensten helpt uw administratie te verminderen, uw interne processen beter te stroomlijnen, u te helpen kosten besparen en meer winst met minder werklast te realiseren. U kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen, maar echte voordelen boekt u pas als u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt en laat samenwerken op één geïntegreerd softwaresysteem. Met één geïntegreerd softwarepakket beschikt u over de oplossing die u het meeste slagkracht zal geven.

Enkele van de modules uit onze software voor dienstverleners zijn:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

uurregistratie

Promoties

Financiën

Boekhouding

magazijn

Scanning

projectbeheer

detailrapporten
...

.

Waarom offimac software voor diensten ?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar lang ICT-specialist
  •  To-the-point, kant-en-klare software voor uw branche
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO-aanpak voor kwaliteitsborging
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

zullen we kennismaken met elkaar? contacteer ons voor info of een demo!

 

Nog Meer Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service | Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Specifieke ERP software:

ERP voor de groothandel | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

Extra beeldmateriaal van onze oplossing voor uw branche:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co