software voor dienst na verkoop waarop u kan vertrouwen

U bent op zoek naar software voor uw dienst na verkoop?
Want u wilt uw grip & controle binnen uw dienst na verkoop verhogen?
En misschien wilt u uw kosten reduceren met software voor dienst na verkoop?

Zoals veel bedrijven bent u waarschijnlijk ook geïnteresseerd in een zo efficiënt mogelijke manier om de planning en administratie van uw onderneming aan te sturen. En u denkt misschien ook aan meer grip, meer overzicht en lagere kosten. Want ook in uw branche beogen bedrijven een zo goed mogelijke service aan zo laag mogelijke kosten te realiseren. En iedereen wil een grote klantentevredenheid scoren. Maar met 35 jaar ervaring in de ICT-sector kunnen wij, Offimac zijnde, concluderen dat het implementeren van software voor uw dienst na verkoop de juiste stap in de goede richting is. Want goed software vergemakkelijkt de planning en administratie. En wij hebben goede, moderne en mobiele software voor de dienst na verkoop die u hiermee helpt. 

offimac SOFTWARE VOOR dienst na verkoop steunt op microsoft

Wij hebben 40 jaar ervaring in automatisering. Vroeger schreven wij onze software voor diensten van A tot Z zelf. Sinds 1996 gebruiken wij hiervoor het Navision-platform dat in 2002 opgekocht werd door Microsoft. En Microsoft bracht dit product onder in zijn divisie Microsoft Dynamics.

Microsoft Dynamics heet vandaag Business Central software. Het is een platform met meer dan 160.000 klanten wereldwijd. En dus een zeer betrouwbaar systeem. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

Onze software is een krachtig pakket. Klik hier en bekijk hier meer detailinfo over onze software voor alle mogelijke afdelingen van uw bedrijf.

 

wat zijn de voordelen van de offimac software voor dienst na verkoop?

Software voor dienst na verkoop heeft tot doel uw administratie te verminderen, uw projecten beter te stroomlijnen, u te helpen kosten besparen en meer winst met minder werklast te realiseren. Wanneer u voor software voor dienst na verkoop kiest kan u zelf kiezen of u voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen kiest of dat u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt en laat samenwerken op één geïntegreerd softwaresysteem. Ons advies aan uw adviesbureau is echter dat u met één geïntegreerd softwarepakket beschikt over de oplossing die u het meeste slagkracht zal geven.

Enkele van de modules uit onze software voor adviesbureaus:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

artikel/prijsbeheer

Promoties

Financiën

Boekhouding

magzijn

Scanning

transporten

detailrapporten...

.

Waarom software voor dienst na verkoop van offimac?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar lang ICT-specialist 
  •  To-the-point, kant-en-klare software voor dienst na verkoop
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

MEER weten? aarzel niet om ons een seintje te geven!

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen