moderne SOFTWARE VOOR de zakelijke dienstverlening

U wilt uw processen sneller en efficiënter laten verlopen?
Of u wilt uw grip en controle vergroten door goede software voor de zakelijke dienstverlening?
En wilt u liefst ook uw bedrijfskosten verminderen met andere software?

Met onze software voor de zakelijke dienstverlening kan u snel en gemakkelijk uw efficiëntie verhogen. En zal u gelijktijdig uw kosten kunnen reduceren. Want onze software voor de zakelijke dienstverlening rekent af met uw overtollige administratie. En elimineert het inefficiënt dubbelwerk. Want dat brengt niets op. Daarnaast helpt zij u totaaloverzicht te behouden. Zodat u grip en controle behoudt. En dat alles maakt dat u minder operationele kosten hebt, en dus meer marge overhoudt.

Onze software voor de zakelijke dienstverlening is een krachtig systeem dat bestaat uit tal van mogelijke modules voor uw afdelingen. En dat u daarnaast ook nog met extra apps en toepassingen kunt aanvullen. Klik hier en bekijk hier meer detailinfo over onze software voor alle mogelijke afdelingen van uw bedrijf.

 

SOFTWARE VOOR de zakelijke dienstverlening DIE erg solide is

Onze software is een totaaloplossing. Want het is een systeem dat snel en efficiënt modules kan aansluiten. En dat modern en mobiel is dankzij een intelligent design. Omdat het gebouwd is op het platform Microsoft Dynamics bent u bovendien verzekerd van goede applicaties. Want Dynamics wordt door meer dan 160.000 klanten wereldwijd gebruikt. En dat is daarmee ook een betrouwbare, stabiele en toekomstveilige oplossing. Want klanten willen gerust zijn dat hun softwarepakket ook binnen 10 jaar nog ondersteund worden. En dat er tussentijdse updates en verbeteringen komen.

In onderstaand filmpje ziet u meer info over Microsoft Dynamics, de basis voor onze software voor uw branche. Op de volgende link vindt u info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er weldra zijn.

 

SOFTWARE VOOR de zakelijke dienstverlening BIEDT EFFICIENTIE in de ADMINISTRATIE

Onze software heeft tot doel uw administratie te verminderen, uw interne processen beter te stroomlijnen, u te helpen kosten besparen en meer winst met minder werklast te realiseren. U kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen, maar echte voordelen boekt u pas als u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt en laat samenwerken op één geïntegreerd softwaresysteem. Met één geïntegreerd softwarepakket beschikt u over de oplossing die u het meeste slagkracht zal geven.

Enkele van de modules uit onze software voor de zakelijke dienstverlening zijn:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

UURREGISTRATIE

DOSSIERBEHEER

FINANCIËN

BOEKHOUDING

FACTURATIE

SCANNING VAN DOCUMENTEN

CALCULATIE

DETAILRAPPORTEN
...

.

.

WAAROM SOFTWARE VAN OFFIMAC?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar lang ICT-specialist
  •  To-the-point, kant-en-klare software voor uw branche
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO voor kwaliteit
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

geef ons een seintje voor meer info of een demo!

 

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent