software voor de verhuurbranche: kies hier de modules die u wil

Op zoek naar nieuwe software voor de verhuurbranche?

U bent op zoek naar een efficiëntere bedrijfswerking? Wilt u een software waar overzicht, grip en controle centraal staan? En wilt u ook uw bedrijfskosten kunnen reduceren? Dan bent u aan het juiste adres. Want de software voor de verhuurbranche van Offimac kan u hiermee helpen. En wedden dat u verbaasd zult staan over haar kracht en mobiele eigenschappen?

 

Zijn er verschillende vormen van software voor de verhuurbranche?

Ja, inderdaad. Want als u er voor kiest om software voor de verhuurbranche in uw bedrijf te implementeren kan u kiezen voor tal van softwarepakketten voor elke afdeling apart. De hoogste efficiëntie en besparingen zal u echter bereiken als u kiest voor één geïntegreerd systeem. Een oplossing waarbij heel de software praat met elkaar. En waar dit systeem informatie doorgeeft aan al de modules van alle afdelingen. Zo hoort software voor de verhuurbranche te zijn. En natuurlijk dat wij zulke totaaloplossing aan verhuurbedrijven kunnen bieden.

Wij hebben tal van software voor de verhuurbranche. Er zijn tal van modules en oplossingen die u bij ons kunt krijgen. En die wij allemaal met elkaar integreren tot 1 krachtige totaaloplossing voor uw bedrijf.

 

SOFTWARE VOOR de verhuurbranche in beeld

Zie hierbij 2 filmpjes met meer info over Microsoft Dynamics, de basis voor onze software voor de verhuurbranche. Vandaag heet deze basis Business Central software. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

.

 

software voor de verhuurbranche: wat zijn de voordelen?

Software voor de verhuurbranche vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Vele verbeteringen kunnen over verschillende afdelingen heen gerealiseerd worden. U kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen, maar echte efficiëntievoordelen realiseert u pas wanneer u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt door één geïntegreerd softwarepakket. Met één geïntegreerd softwarepakket beschikt u over de best mogelijke oplossing, die u ook het meeste kostenvoordelen en opbrengsten zal geven.

Klik hier voor meer detailinfo over onze verhuursoftware.

Hierbij vindt u enkele van de modules uit onze software voor de verhuurbranche:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

verhuurbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

Services

MS project

nacalculatie


...

.

Waarom software voor de verhuurbranche van offimac?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar lang ICT-specialist in uw branche
  •  To-the-point, kant-en-klare software voor de verhuurbranche
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

online demo?

 

Nog Meer Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service | Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Specifieke ERP software:

ERP voor de groothandel | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen