software voor bedrijven die de efficientie verbetert

Bent u op zoek naar moderne en mobiele software voor bedrijven?

U bent op zoek naar een efficiënte automatisering waar meer overzicht, grip en controle centraal staan? Of zou u ook uw bedrijfskosten willen reduceren? Dan bent u bij de juiste partner. Want onze software voor bedrijven kan u hiermee helpen.

Wat zijn mijn opties betreffende software voor bedrijven?

Om software voor bedrijven te implementeren hebben wij een breed gamma van oplossingen voor u in in huis. U kan kiezen voor onze planningssoftware, een ERP-systeem of een ICT-totaaloplossing. Maar de grootste efficiëntie zal uw bedrijf bereiken wanneer u kiest voor één geïntegreerd systeem waarop al uw afdelingen en mensen kunnen aansluiten. Op deze manier zal u competitief kunnen werken. Want zulke geïntegreerde software is een krachtige tool voor elk bedrijf. Klik hier en bekijk hier meer detailinfo over onze software voor alle mogelijke afdelingen van uw bedrijf.

SOFTWARE VOOR bedrijven plus 40 jaar ervaring , dat is wat wij bieden

Er is natuurlijk zeer veel software voor bedrijven op de markt. En die oplossingen kunnen dienen voor administratie, verkoop, planning, documentbeheer en nog veel meer. Wij hebben hier ook allemaal software voor in de aanbieding zoals u elders op deze site kunt lezen. Maar op deze pagina leest u meer over onze bedrijfssoftware voor administratie en bedrijfsprocessen in het algemeen. Want daarin hebben wij 40 jaar ervaring. En dat maakt van ons bedrijf ook meteen een uitzonderlijke partner.

Want wij hebben naast algemene software voor bedrijven ook 40 jaar expertise in tal van sectoren. En voor tal van branches hebben wij sectorspecifieke software in huis die kant-en-klaar is voor die sectoren. Zodat klanten zeer snel resultaten kunnen boeken, dankzij een pakket dat op hun leest geschoeid is. Eerst schreven we hiervoor onze eigen pakketten. Maar sinds 1996 implementeren wij het pakket Navision, dat vandaag de dag tot de Microsoft-familie behoort. Het Navision-pakket heet vandaag Microsoft Dynamics 365 Business Central. En het is een zeer succesvol pakket. Want het is een internationale referentie in software voor bedrijven met meer dan 160.000 klanten in 195 klanten.

In onderstaand filmpje kunt u meer zien over de bedoeling van Microsoft Dynamics. Als u ook meer wil weten over Business Central software zelf kan u hier kijken voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn verwijzen u graag naar de rode link in deze zin.

 

SOFTWARE VOOR bedrijven BIEDT VOORDELEN IN EFFICIENTIE EN ADMINISTRATIE

Onze software heeft tot doel uw administratie te verminderen, uw interne processen beter te stroomlijnen, u te helpen kosten besparen en meer winst met minder werklast te realiseren. U kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen, maar echte voordelen boekt u pas als u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt en laat samenwerken op één geïntegreerd softwaresysteem. Met één geïntegreerd softwarepakket beschikt u over de oplossing die u het meeste slagkracht zal geven.

Enkele van de modules uit onze software voor bedrijven:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

UURREGISTRATIE

DOSSIERBEHEER

FINANCIËN

BOEKHOUDING

FACTURATIE

SCANNING VAN DOCUMENTEN

CALCULATIE

DETAILRAPPORTEN

...

.

.

.

.

WAAROM SOFTWARE VAN OFFIMAC?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 40 jaar lang ICT-specialist
  •  To-the-point, kant-en-klare software voor uw branche
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

Dit zijn enkele schermvoorbeelden van onze software voor bedrijven:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux