software voor adviesbureaus die kort op de bal willen spelen

U bent als adviesbureau op zoek naar een hogere efficiëntie?
En u bent daarvoor aan goede software voor adviesbureaus?
Of wilt u uw kosten reduceren met nieuwe software voor adviesbureaus?

Zoals veel bedrijven in uw sector bent u waarschijnlijk ook geïnteresseerd in efficiënte bedrijfsprocessen. En in meer grip, overzicht en lagere kosten. Maar met 35 jaar ervaring in de ICT-sector kunnen wij, Offimac zijnde, concluderen dat het implementeren van software voor adviesbureaus de juiste stap in de goede richting is. Want met onze ERP-oplossing, planningssoftware en andere toepassingen zal u uw kosten kunnen verlagen. En uw efficiëntie, grip, overzicht en controle verhogen. Zodat u een slagkrachtige administratie krijgt. En dat willen bureaus om kort op de bal te spelen.

Onze software voor adviesbureaus is een krachtige oplossing. Klik hier en bekijk hier meer detailinfo over onze software voor alle mogelijke afdelingen van uw bedrijf.

SOFTWARE VOOR ADviesbureaus DIE we u warm kunnen aanbevelen

Net zoals u waarschijnlijk graag goede adviezen levert aan uw klanten, zo leveren wij ook graag goede software aan adviesbureaus. En om dat te doen gebruiken wij Microsoft Dynamics als softwarefundament. Want dit platform van Microsoft bevat modules voor tal van afdelingen van uw bedrijf. En het staat borg voor toekomstige innovaties en updates. Op die manier bent u gerust voor een goede administratie op de korte termijn maar ook lange termijn.

Zie hierbij een filmpje van Microsoft Dynamics, de basis voor onze software voor adviesbureaus. En klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. Voor meer info over de 2 verschillende varianten die er zijn kan u klikken op de link in deze zin.

 

Offimac sOFTWARE VOOR ADViesbureaus BIEDT VOOR meer EFFICIENTIE

De doelstellingen van onze software zijn heel eenvoudig: uw administratie verminderen, uw interne processen stroomlijnen en u te helpen kosten besparen. Of nog anders gesteld komt er op neer om minder werklast te realiseren en dus meer winst te maken. Om dit te doen kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen. Maar echte voordelen boekt u pas als u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt en laat samenwerken op één geïntegreerd softwaresysteem. Met één geïntegreerd softwarepakket beschikt u over de oplossing die u het meeste slagkracht zal geven.

Enkele van de modules uit onze oplossing voor adviesbureaus zijn:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

UURREGISTRATIE

DOSSIERBEHEER

FINANCIËN

BOEKHOUDING

FACTURATIE

SCANNING VAN DOCUMENTEN

CALCULATIE

DETAILRAPPORTEN

 

...

.

.

WAAROM SOFTWARE VAN OFFIMAC?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar lang ICT-specialist
  •  To-the-point, kant-en-klare software voor uw branche
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO voor kwaliteit
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

meer weten over onze mobiele software? Bel of mail ons!

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux