Software voor accountancykantoren op basis van 40 jaar ervaring

De implementatie van bedrijfssoftware in accountancykantoren is een belangrijk project. Het vakmanschap om dit proces met succes te begeleiden, zit na meer dan 30 jaar praktijkervaring in de genen van Offimac ingebakken. Daarom zijn wij de ideale softwarepartner met goede software voor accountancykantoren.

Zie hier alvast enkele voorbeelden van onze mobiele software:

 

Offimac, uw betrouwbare partner voor accountancy software

 

Onze aanpak maakt het verschil

Bij het implementeren van software voor accountancykantoren gebruiken wij een aparte visie. Voor ons betekent kwaliteit: meer doen met minder en onze software zal daartoe bijdragen. Transparante communicatie en het nakomen van afspraken komt dan ook op de eerste plaats. Natuurlijk zal dit ook allemaal gebeuren binnen het afgesproken budget. Kortom, onze software zorgt ervoor dat u meer kan doen met minder !

De mensen achter de software

Vooruitstrevende technologie is één ding, maar steeds vaker blijken de mensen achter de software het verschil te maken. Zo kiezen KMO's steeds opnieuw voor Offimac omwille van de know how die wij hebben in de productiesector en omwille van onze eerlijke aanpak. Al meer dan 30 jaar streven onze medewerkers dagelijks naar vakmanschap en kwaliteit voor de implementatie van software voor accountancykantoren.

Uw aanspreekpunt voor alle ICT-oplossingen

Gedaan met ellenlange discussies met verschillende IT- of telecomleveranciers want dankzij Offimac heeft u één aanspreekpunt voor al uw ICT en software-oplossingen. Van bedrijfssoftware tot infrastructuur. Wij hebben alle oplossingen in huis !

Software voor accountancykantoren die steunt op microsoft-systemen

Net zoals u waarschijnlijk graag goede diensten levert aan uw klanten, zo leveren wij ook graag goede software. En om dat te doen gebruiken wij Microsoft Dynamics als softwarefundament. Want dit platform van Microsoft bevat modules voor tal van afdelingen van uw bedrijf. En het staat borg voor toekomstige innovaties en updates. Op die manier bent u gerust voor een goede administratie op de korte termijn maar ook lange termijn.

Microsoft Dynamics is de basis voor onze software voor accountancy. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. E voor meer info over de 2 verschillende varianten die er zijn kan u klikken op de link in deze zin. 

Dit zijn enkele van de modules uit onze software voor accountancykantoren:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Accountancy+

Urenregistratie

Financiën

Boekhouding

Planning

Documentbeheer

Scanning

Rapportering

 

 

ontdek hier enkele van onze OPLOSSINGEN:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | Planningssoftware | Business Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

SNEL NAAR SPECIFIEKE SOFTWARE VOOR ANDERE SECTOREN:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service | Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs