SOFTWARE VOOR verhuuradministratie: dit is de beste oplossing!

Op zoek naar naar software voor verhuuradministratie om efficiënt te werken?

Hebt u ook heel wat administratie in uw bedrijf? Wilt u die in goede banen moet leiden? Bent u op zoek naar een efficiënte oplossing die u werk en dus kosten bespaart ? En denkt u hiervoor aan betaalbare software waar overzicht, grip en controle centraal staan? Maak dan kennis met ons! Want de software voor verhuuradministratie van Offimac helpt u hiermee. En die is heel modern, betrouwbaar en mobiel. Zie hier enkele voorbeelden:

welke software voor verhuuradministratie is bij Offimac verkrijgbaar?

Ja, inderdaad, er zijn meerdere mogelijkheden. Want software voor verhuuradministratie kan uit tal van pakketten bestaan. U kan er voor kiezen om tal van software voor elke afdeling apart te installeren. Maar de hoogste efficiëntie en besparingen zal u echter bereiken als u kiest voor één geïntegreerde oplossing. Een totaalsysteem waarbij software verbonden is en praat met elkaar. En waar dit systeem informatie doorgeeft aan al de modules van alle afdelingen. Zo hoort software voor verhuuradministratie te zijn vandaag de dag. Want zulke aanpak leidt tot efficiëntie, besparingen en betere klantenservice. En natuurlijk dat wij zulke software ook allemaal voor u in huis hebben.

Wij hebben tal van software voor verhuuradministratie. Zie hieronder enkele van de modules en oplossingen die u bij ons kunt krijgen. En die kunnen wij allemaal met elkaar integreren tot 1 krachtige totaaloplossing voor uw bedrijf. Zodat u een goede verhuuradministratie krijgt waarop u concurrenten jaloers zijn.

 

SOFTWARE VOOR verhuuradministratie die steunt op microsoft fundamenten

Zie hierbij een visueel beeld van de interface van Microsoft Dynamics, de basis voor onze software voor de verhuuradministratie. Vandaag heet deze basis Business Central software. Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

.

 

WAT IS DE KRACHT VAN OFFIMAC SOFTWARE VOOR de verhuur?

GEBRUIKSVRIENDELIJK

HIP & MODERN

100% MOBIEL

UITGEBREID

INTEGREERT MET OFFICE

VEEL STANDAARD

BETROUWBAAR

MARKTLEIDER

kant-en-klaar

BETAALBAAR

CLOUD OF LOKAAL

HUUR OF KOOP

 

 

.

.


SOFTWARE VOOR DE VERHUURadministratie: WAT BRENGT HET OP?

Offimac software voor verhuuradministratie vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Vele verbeteringen kunnen over verschillende afdelingen heen gerealiseerd worden. U kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen, maar echte efficiëntievoordelen realiseert u pas wanneer u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt door één geïntegreerd softwarepakket. Met één geïntegreerd softwarepakket beschikt u over de best mogelijke oplossing, die u ook het meeste kostenvoordelen en opbrengsten zal geven.

Klik hier voor meer detailinfo over onze verhuursoftware.

Hierbij vindt u enkele van de modules uit onze software voor de verhuurbranche:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

CALCULATIES

verhuurBEHEER

FINANCIËN

BOEKHOUDING

PLANNING

SERVICES

PROJECTbeheer

NACALCULATIE


...

.

.

.

WAAROM SOFTWARE VOOR verhuuradministratie VAN OFFIMAC?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar lang ICT-specialist in de verhuur
  •  To-the-point, kant-en-klare software voor de verhuuradministratie
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO: kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

onLINE DEMO?

 

Meer zien? Klik dan hier:

ERP | CRM | Planning | Webportaal | Apps | Documentbeheer | SharePoint | Office365 | Hardware

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen