SOFTWARE verhuur materieel DIE UW ADMINISTRATIE STROOMLIJNT EN VERMINDERT

U staat aan het hoofd van een bedrijf dat aan materieelverhuur doet?
En u bent op zoek naar software voor materieelverhuur?
Of u wilt weten hoe onze software de verhuur van materieel efficiënter kan maken?

Dan heten wij u welkom bij Offimac! Ons bedrijf is al 40 jaar actief in software. En wij hebben gespecialiseerde software voor de verhuurbranche in huis. Wij kennen uw business. En wij weten hoe onze software voor verhuur materieel een meerwaarde voor verhuurbedrijven is. Dus laten we samen kijken wat we voor elkaar kunnen doen.


EEN INTRODUCTIE TOT ONZE software IN ENKELE FILMPJES, ZIE HIER MICROSOFT DYNAMICS

Zie hierbij een visueel beeld van de interface van Microsoft Dynamics Business Central, wat de onderliggende basis voor onze software voor verhuur van materieel is. Dynamics heet vandaag Business Central software. En dit is een platform met een zeer grote klantenbasis en een grote voorsprong op andere pakketten. Meer nog, het is de markleider in bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote bedrijven. En daardoor ook de beste keuze voor uw software voor de verhuur van materieel.

Klik hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er zijn.

.

 

WAT ZIJN DE TROEVEN VAN OFFIMAC SOFTWARE VOOR verhuur van materieel?

De Offimac software biedt vele voordelen:

GEBRUIKSVRIENDELIJK

HIP & MODERN

100% MOBIEL

UITGEBREID

INTEGREERT MET OFFICE

VEEL STANDAARD

BETROUWBAAR

MARKTLEIDER

KANT-EN-KLAAR

BETAALBAAR

CLOUD OF LOKAAL

HUUR OF KOOP

 

 

.

.

WIJ LEVEREN MOBIELE SOFTWARE VAN DE MODERNE GENERATIE!

Offimac software voor materieelverhuur is ontwikkeld voor moderne bedrijven, die het logisch vinden dat zij steeds overal en vanop elk toestel kunnen werken. Ons pakket kunt u gebruiken op Windows, Apple en Android, en zowel op PC, laptop, tablet als smartphone. Want op de bureau werkt u waarschijnlijk het liefst op laptop, PC of tablet. En bent u elders kiest u waarschijnlijk voor tablet of smartphone. Onze software voor materieelverhuur werkt op al deze toestellen, zodat dus ook steeds van overal kunt werken met onze software voor verhuur materieel!

HUREN OF KOPEN, IN DE CLOUD OF LOKAAL, MET OF ZONDER MAATWERK: HET KAN ALLEMAAL

Onze oplossing is flexibel in gebruik en betaling. U kan starten met enkele gebruikers in de cloud en op huurbasis maandelijks betalen. U kan de software ook laten installeren op lokale servers. Offimac ERP voor de verhuur is uitbreidbaar met gebruikers en modules wanneer u wil. Deze oplossing is inzetbaar in elk bedrijf van klein tot groot. En dat is een groot voordeel. Want zo kan u ook uw softwaresysteem laten groeien naarmate uw bedrijf groeit. Of nog anders gesteld: naarmate u meer materieel verhuurt, kan uw software voor verhuur van materieel ook groeien.

OFFIMAC EN MICROSOFT DYNAMICS ZIJN VEILIGE EN TOEKOMSTGERICHTe KEUZES

Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert heel veel. En het heeft zeer veel financiële middelen. Nieuwigheden worden automatisch ingebouwd. Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. En de Offimac software voor verhuur van materieel werd gebouwd op de stevige fundamenten van Microsoft. Dus bij ons kan u gerust zijn voor de continuïteit van uw software voor materieelverhuur. Want duurzame software voor de lange termijn, dat is wat wij u bieden.

 

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN Offimac VERHUURSOFTWARE EIGENLIJK?

Onze software voor materieelverhuur vermindert uw administratie, verbetert uw interne processen en helpt u kosten besparen. Zij zorgt ervoor dat alle afdelingen naadloos op elkaar afstemd worden door één geïntegreerd softwarepakket, zodat u zo weinig mogelijk administratie moet voeren. Onze geïntegreerde software voor verhuur materieel is een totaaloplossing die zorgt voor de nodige informatiedoorstroming doorheen alle verhuurprocessen.

In onze verhuursoftware vindt u onder andere volgende modules:

AANKOOP

VERKOOP

CRM

HRM

VERHUURBEHEER

PRIJSBEHEER

FINANCIËN

BOEKHOUDING

PROMOTIES

STOCK

MAGAZIJN/WMS

SCANNING
...

.

.

WAAROM software VOOR VERHUUR van materieel VAN OFFIMAC?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 40 jaar specialist in ERP
  •  To-the-point, kant-en-klare ERP software voor verhuur materieel
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO voor kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

ONLINE DEMO?

 

NOG MEER OPLOSSINGEN:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | Planningssoftware | Business Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

SNEL NAAR SPECIFIEKE SOFTWARE VOOR ANDERE SECTOREN:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service | Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

SPECIFIEKE ERP SOFTWARE:

ERP voor de groothandel ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

Iets voor u? Meer weten? Online Demo? Mail of bel 0800 11 137

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium