software voor services die modern en mobiel is, dat vindt u bij ons

U bent geïnteresseerd in automatisering en efficiëntiewinst?
U wil meer weten over de voordelen van software services voor uw bedrijf?
U overweegt software services voor uw bedrijf?

Dan moeten we eens praten. Want de uitdagingen voor servicebedrijven zijn vandaag de dag niet gering. Bijna iedereen ondervindt druk op zijn marges, wat de noodzaak om sneller en efficiënter te werken vergroot. En haast iedereen voelt ook dat klanten de dingen steeds meer en goedkoper verwachten, plus dat de concurrentie niet stil zit. Tal van redenen om kennis te maken met ons. En om te kijken wat wat voor elkaar kunnen betekenen.

Want onze software services zoals planningssoftware en ERP kunnen de efficiëntie van uw bedrijf verhogen. En uw kosten reduceren.  Klik hier en bekijk hier meer detailinfo over onze software voor alle mogelijke afdelingen van uw bedrijf.

 

onze SOFTWARE voor services is een zeer betrouwbare totaaloplossing

Al sinds 1996 bouwen wij software voor services voor het platform Navision. Maar in 2002 werd Navision opgekocht door Microsoft. En vandaag de dag heet Navision software Microsoft Dynamics.

Wij gebruiken de sterke modules van Microsoft Dynamics voor boekhouding, magazijnen en logistiek. Omdat ze gewoon zeer goed, sterk en betrouwbaar zijn. En wij hebben zelf kant-en-klare software voor services bijgeschreven in Microsoft Dynamics, als een extra module voor dit platform. Zodat klanten 1 compleet geïntegreerde eindoplossing krijgen, die de sterktes van Microsoft en Offimac combineert. En dat is de beste en meest toekomstgerichte aanpak volgens ons.

Zie hierbij een filmpje van Microsoft Dynamics, dat zoals hierboven gezegd de basis voor onze software voor services levert. Als u meer wil weten over Microsoft Dynamics, kan u hier kijken voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

 

onze software voor services brengen u geld en een goede administratie op

Software voor services kan vele doelstellingen hebben. Maar de meest voorkomende doelen van klanten zijn het verminderen van de administratie, het verbeteren van uw werking en helpen kosten besparen. Vele van deze verbeteringen kunnen over verschillende afdelingen heen gerealiseerd worden. Maar tal van studies tonen aan dat u echte efficiëntievoordelen realiseert als u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt door één geïntegreerd softwarepakket. Want dat zorgt voor minder werk, minder fouten en een veel betere aansluiting van al uw bedrijfsprocessen. En natuurlijk ook voor minder IT-kosten.

Met de Offimac software voor services krijgt u zo 1 geïntegreerde software. En daarmee beschikt u ook over de best mogelijke oplossing, die u het meeste kosten- en andere voordelen zal geven.

Zie hier enkele van de modules uit onze software voor services:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

Services

MS project

nacalculatie
...

.

Waarom is software voor services van offimac een goede keuze?

  • To-the-point, kant-en-klare software voor services
  • Al 35 jaar een betrouwbare leverancier
  • Officiële Microsoft Partner
  • Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  • Wij leveren totaaloplossingen
  • Wij zijn ISO-partner
  • Wij hebben zeer tevreden klanten!

 

zo ziet onze software er uit op tal van toestellen:

 

Nog Meer Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service | Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Specifieke ERP software:

ERP voor de groothandel | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

Extra beeldmateriaal:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs