software voor uw servicebedrijf? wij zijn graag uw partner hiervoor!

Wilt u efficiënter werken?
Benieuwd naar de voordelen van software voor uw servicebedrijf?
Korter op de bal spelen met software voor servicebedrijf?

Ieder servicebedrijf voelt dat de wereld in beweging is. Sneller en efficiënter werken, en druk op de marges is bij ieder servicebedrijf aan de orde. Onze software voor servicebedrijf in de vorm van planningssoftware, ERP-software en andere toepassingen vergroten de slagkracht van uw servicebedrijf. En zij reduceren uw kosten en administratie. Want onze software voor servicebedrijven helpt om efficiënt te blijven presteren. En om klanten een goede dienstverlening te leveren.  Klik hier en bekijk hier meer detailinfo over onze software voor alle mogelijke afdelingen van uw bedrijf.

 

SOFTWARE voor servicebedrijf: wij leveren u een totaaloplossing van a tot z

Zoals u elders op onze site kunt lezen hebben wij heel wat softwarepakketten die we kunnen aanbieden. Maar op deze pagina hebben we het specifiek over software voor administratie en planning in servicebedrijven.

Om u hiervoor oplossingen op maat van uw branche voor te stellen vertrekken wij van de bedrijfssoftware Microsoft Dynamics. Want dat is de oplossing van Microsoft voor de aansturing van processen in kleine en middelgrote bedrijven. En dit pakket heeft modules voor tal van afdelingen, van verkoop tot en met boekhouding, magazijnen en nog veel meer.

Bovenop dit basisplatform van Microsoft Dynamics hebben wij specifieke software voor uw servicebedrijf bijschreven. Het is een module die naadloos past in Dynamics. En die heel wat kant-en-klare functionaliteiten bevat. Zo krijgen servicebedrijven een krachtige totaaloplossing van A tot Z, waarbij alles in 1 totaalpakket zit. En dat alles vormt een efficiënt systeem om heel uw bedrijf aan te sturen. Zonder dat u tussen softwarepakketten moet afwisselen of zoeken naar de juiste informatie.

Wilt u al iets meer weten over de Microsoft Dynamics basis voor onze software voor het servicebedrijf? Klik dan hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

 

 

onze software voor servicebedrijven heeft tal van voordelen

De inzet van software voor het servicebedrijf vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. U kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen apart, maar echte efficiëntievoordelen realiseert u pas wanneer u al uw processen en activiteiten naadloos op elkaar afstemt door één geïntegreerd softwarepakket. Met software voor servicebedrijf in de vorm van één geïntegreerd pakket beschikt u over de best mogelijke oplossing.

Hierbij vindt u enkele van de modules uit onze software voor het servicebedrijf:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

Calculaties

Projectbeheer

Financiën

Boekhouding

planning

Services

voorraad

nacalculatie...

.

Waarom software voor servicebedrijven van offimac zeer goed is?

  • Ervaring en specialisatie in services
  • Offimac is al 35 jaar lang ICT-specialist in uw branche
  • Kant-en-klare, bewezen en toekomstgerichte software voor uw branche
  • Totaaloplossingen en 1 aanspreekpunt voor al uw ICT
  • Wij werken volgens ISO:9001 sinds 2008
  •  Zeer tevreden klanten!

 

MEer weten over onze software? LAAt het ons weten wat we samen kunnen doen!

 

Nog Meer Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service | Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Specifieke ERP software:

ERP voor de groothandel | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

zie hier meer over onze software voor uw servicebedrijf:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co