Software productie: wij hebben moderne en mobiele software voor u

U bent op zoek naar software productie (software voor productiebedrijven)?
U wil efficiënter werken of meer doen met minder?
U wil meer grip en controle dankzij software productie?

Onze software voor planning, administratie en ERP kunnen niet alleen de efficiëntie van uw bedrijf onmiddellijk verhogen maar ook uw kosten reduceren. Zij laten u toe meer te doen minder, en  de grip op uw bedrijfsprocessen te vergroten. Goede software productie is vandaag de dag onontbeerlijk, voor ieder productiebedrijf van klein tot groot. Bij Offimac bent u hiervoor bij de juiste partner. Al 35 jaar automatiseren wij met succes productiebedrijven en vele jaren na elkaar werden wij door Microsoft gelauwerd als productiespecialist voor KMO's.

 

software voor productie in beeld

Onze software voor productie is gebouwd op Microsoft Dynamics-technologie. Hieronder kan u kijken naar een inleidend filmpje over Dynamics, wat globaal de bedoeling van dit pakket weergeeft. En op deze link vindt u ook meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

Onze software voor productie is een krachtig systeem voor elke organisatie. Klik hier en bekijk hier meer detailinfo over onze software voor alle mogelijke afdelingen van uw bedrijf.

 

lees hier hoe ONZE software productie toekomstvisie en voordelen biedt

Er bestaan vele tools op de markt. Maar wij weten uit ervaring dat klanten het bos door de bomen soms kwijtraken in de softwarejungle. Omdat er zo een groot aanbod is. En klanten soms niet weten wat voor hen echt telt.

Wat volgens onze klanten het meest belangrijk is voor software voor productie, is de toekomstvisie en economische voordelen achter het pakket. En wat die toekomstvisie betreft is Microsoft zeker een toonaangevende, betrouwbare speler. Want ieder bedrijf gebruikt Microsoft Office Word, Excel en Outlook. Maar wat veel ondernemingen nog niet weten is dat Microsoft ook marktleider is in bedrijfssoftware voor KMO. En dit dankzij de oplossing Dynamics 365 Business Central.

Als u echt maximale productiviteit en efficiënte plus zo weinig mogelijk administratie wil, kiest u best voor onze geïntegreerde software productie op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Daarmee kan u volgens uw tempo afdelingen aansluiten en inschalen. En dergelijke aanpak vermijdt dure software-interfacing, dataverlies, dubbel werk, overbodige administratie, tijdsverlies, meer ICT-beheerskosten, veel licentiekosten etc. Tal van studies tonen ook aan dat u de investering in geïntegreerde software productie vrij snel terugverdient. En met Microsoft als onderliggende softwarebasis voor software productie ziet het er bovendien heel herkenbaar uit voor al uw medewerkers, wat een extra voordeel is.

Zie hierbij enkele van functionaliteiten uit onze software voor productie:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

productbeheer

Productiebeheer

Financiën

Boekhouding

planning

Scanning

Magazijn/WMS

transporten
...

.

Waarom kiezen productiebedrijven voor offimac?

  •  Ervaring: Offimac is al 35 jaar lang uw ICT-specialist
  •  Tal van gespecialiseerde modules voor tal van sectoren in huis
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO is onze benadering voor kwaliteit & zekerheid
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

Onze software voor productie is mobiel en werkt op elk toestel:

 

Nog Meer Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service | Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Specifieke ERP software:

ERP voor de groothandel | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

Extra beeldmateriaal:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics