software diensten van een betrouwbare partner

Uw werking sneller en efficiënter laten verlopen?
Denkt u er aan om uw bedrijf te stroomlijnen met moderne software voor diensten?
Of misschien wilt u kosten verminderen met goede softwarediensten van een betrouwbare partner?

Dankzij onze software voor diensten kan u snel en gemakkelijk de efficiëntie van uw bedrijf verhogen. Daarnaast zal u gelijktijdig uw kosten kunnen reduceren. Additioneel verlost onze software diensten van overtollige administratie. En zij elimineert ook het inefficiënt dubbelwerk in elke onderneming. Dankzij een doordacht design. Bovendien helpt zij het totaaloverzicht te behouden. Dus waarom zou u niet verder kijken naar onze software voor dienstenbedrijven?

Onze software voor diensten is een krachtige tool voor elke organisatie in de dienstenbranche. Want het is een krachtig en betaalbaar systeem. En een oplossing die u stapsgewijs kunt uitbreiden. Bovendien is het erg moderne en mobiele software die werkt vanop elk toestel. En dat is wat klanten vandaag de dag ook verwachten van hun software voor diensten.

Meer weten over welke softwaremodules en toepassingen we zoal hebben? Klik hier en bekijk hier meer detailinfo over onze software voor alle mogelijke afdelingen van uw bedrijf.

SOFTWARE VOOR diensten die steunt op het moderne microsoft dynamics 365

Wij vinden het wiel niet opnieuw uit. Maar wij gebruiken Microsoft Dynamics als de basis voor onze software voor dienstverlening. Want dit is een mobiel, modern en uitermate betrouwbaar platform voor bedrijfssoftware. En een oplossing die zeer flexibel en schaalbaar is.

Dynamics voor KMO's heet vandaag Business Central software. Als u hierover wilt weten, klik dan hier voor info en filmpjes van de nieuwste versie. En kijk hier voor meer info over de 2 verschillende varianten die er vandaag zijn.

.

software voor dienstenbedrijven met tal van voordelen

Offimac software voor de dienstverlening heeft tot doel uw administratie te verminderen, uw interne processen beter te stroomlijnen, u te helpen kosten besparen en meer winst met minder werklast te realiseren. U kan kiezen voor aparte softwarepakketten voor al uw afdelingen, maar echte voordelen boekt u pas als u alle afdelingen naadloos op elkaar afstemt en laat samenwerken op één geïntegreerd softwaresysteem. Met één geïntegreerd softwarepakket beschikt u over de oplossing die u het meeste slagkracht zal geven.

Enkele van de modules uit onze software voor diensten:

Aankoop

Verkoop

CRM

HRM

uurregistratie

Promoties

Financiën

Boekhouding

magazijn

Scanning

calculatie

detailrapporten
...

.

Waarom software voor diensten van offimac?

  •  Ervaring en specialisatie: Offimac is al 35 jaar lang ICT-specialist
  •  To-the-point, kant-en-klare software voor uw branche
  •  Officiële Microsoft Partner
  •  Eén aanspreekpunt voor al uw ICT
  •  ISO:9001-aanpak voor kwaliteitsborging
  •  Vraagt u het maar eens na bij één van onze zeer tevreden klanten!

 

MEer weten over onze software of diensten? Bel of mail ons voor info!

Nog Meer Oplossingen:

ERP Software | Mobiele ERP | CRM Software | PlanningssoftwareBusiness Consulting | Documentmanagement | Paperless Office | ICT-Infrastructuur | Microsoft Dynamics NAV

Snel naar specifieke software voor andere sectoren:

Distributie & Handel | Bouw | Productie | Installatiebedrijven | Service | Drukkerij & Printing | Zakelijke Dienstverlening

Specifieke ERP software:

ERP voor de groothandel | ERP voor de productie | Software voor installatiebedrijven | Software voor servicebedrijven | Software voor verhuur | Software voor drukkerij & printing | Software voor zakelijke dienstverlening | ERP voor KMO

Extra schermbeelden van onze software op tal van toestellen:

Iets voor u? Gratis advies? Online Demo? Geef een seintje!

Vul onderstaande in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op! Of bel Max op 0800 11 137!
Naam
*
E-mail
*
Telefoon
U wenst info over:
*
Vraag:

Klanten vertellen

"Dankzij Microsoft Dynamics van Offimac sparen we massa's tijd uit. Klanten worden sneller en correcter bediend en kunnen tot op het laatste moment wijzigingen doorgeven, waardoor zij heel tevreden zijn over onze service."

Quote
Giovanni Oliveri
General Manager
Louis Widmer Benelux

"Offimac overtuigde ons met haar sterke software voor de Bouw. Na een succesvolle implementatie hebben wij ook heel onze hardware aan hen toevertrouwd. Alle ICT bij 1 partner: dat is gewoon makkelijk, goedkoop én efficiënt."

Quote
Christophe Suerickx
CEO
Group Suerickx

"Offimac zijn bescheiden Limburgers. Maar hun aanpak, implementatie en support zijn gewoon top."

Quote
V.D.
IT-manager
Dynamics klant die overstapte naar Offimac

"Dankzij Microsoft Dynamics en Offimac konden we 5 man uitsparen in orderverwerking. Dat is een jaarlijkse besparing van 10% in personeelskosten!"

Quote
Luc Schreurs
Algemeen Directeur
Group Schreurs

"De mensen van Offimac zijn net zoals wij ondernemers. Met hun software sturen wij heel ons bedrijf aan, van order intake naar productie- en capaciteitsplanning, logistiek, transportplanning, facturatie, etc."

Quote
Robert Zegveld
Commercieel directeur
E-MAX Aluminium

"Omdat we zelf geen IT-afdeling in huis hebben, is het voor ons belangrijk met een IT-partner te kunnen samenwerken met korte communicatielijnen en snelle reactietijden. Offimac is zulk een partner."

Quote
Serge Tremblez
General Manager
Eurorent

"Microsoft Dynamics van Offimac is het overkoepelend softwareplatform dat ons toelaat al 10 jaar onafgebroken 30% per jaar te blijven groeien."

Quote
Wido Bourel
General Manager
Rajapack Benelux

"CAD/CAM-gegevens worden automatisch geïmporteerd in ons ERP-systeem, en van daaruit verder gebruikt voor alle productie- en logistieke processen. Dat is efficiënt productiemanagement, zonder dubbel werk of extra administratie."

Quote
Jef Claes
Financieel directeur
ATM

"Projecten en techniek zijn de kern van onze business, maar finaal draait het om de centen. Dankzij Offimac weten we op elk moment waar we staan, op elk niveau."

Quote
Erwin Bobbaerts
Bestuurder
Louis Stevens & Co

"Met Offimac-software plannen en leveren wij jaarlijks meer dan 20.000 service- en installatiebeurten doorheen gans België. Met succes."

Quote
Jean Paul Van Kerkhoven
CEO
Aquacare International

"Voor de prijs van een middenklasse wagen heb ik dankzij Offimac een heel efficiënt bedrijf gekregen. Dit is een investering die me elke dag geld opbrengt."

Quote
Niels Bollen
Directeur
Nibotechnics

"Of het nu gaat om projectbeheer, productie, documentbeheer of managementrapportering, Offimac is een IT-bedrijf dat onze noden perfect begrijpt en invult."

Quote
Nadia Jansen
CEO
Building Group Jansen